Jump to content

Cob Catesby

Resident
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cob Catesby

  • Rank
    Newbie
  1. So I just rezed in my new home that comes with the premium account. Once I rezzed in, I noticed that there was a large number of invisible boxes emitting a white smoke right outside me house. It was also shouting a loud obnoxious noise, obviously just trying to annoy others. The name of the boxes were "N***ger F****T". I think you can fill in the blanks. How can I get rid this so I can actually start playing around in my new house as soon as possible.
  2. Well..It looks like LL finaly resolved the issue. apparently it was somesort of scripting error on their end. Thanks everybody for the help though. I really appriciate it.
  3. welp...I'm right back to where I've started..still can't rez in anything, still back at the same club. I can't even send a ticket for the issue X(. GRAH, what do I do??? (small edit: I also can't get anything from other players, just the same "failed to rez object" error)
  4. Okay...done that...now nothing in my inventory will rez at all, I see folders, but no items
  5. Hey there, I'm in a very frustrated state! For almost all the past week, I've logged into the same club wearing the same 3 different avatar in the same spot. every time I've relogged, I've taken everything off, gotten myself back to the way I look, Log out, but it still puts me back to where I was, with the same 3 avi's, in the same exact spot. I've tried to log into different spots at the login, but it just tells me that those places are unavailable when they seem to work fine when I log in. On top of that, I can't seem to rez anything from my inventory, I've tried rebaking, I've tried clearing my cache, I've even tried different views...all the same. I would really like to rez my Dj stuff at the clubs I work at X(. Is there anything else I could try? Specs edit : Second Life 3.6.0 (277516) Jun 18 2013 18:44:50 (Second Life Release) Release Notes You are at 138,334.0, 346,530.0, 2,001.3 in Furnication located at sim10095.agni.lindenlab.com (216.82.48.161:13021) Second Life Server 13.06.07.277164 Release Notes CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz (2698.81 MHz) Memory: 12287 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce GTX 275/PCIe/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 9.18.0013.1106 OpenGL Version: 3.3.0 libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU v7.0 Audio Driver Version: FMOD Ex 4.44.12 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Built with MSVC version 1600 Packets Lost: 41/815,139 (0.0%) Ping test: http://www.pingtest.net/result/82972392.png asked everyone from the same sim and none of them are having the same problems, to be more specific to what I'm seeing, it seems that I can rez maybe less than 10 percent of what my inventory consists, I can try deleting somthing, purge, but when I log back it, it's right back where it was.
×
×
  • Create New...