Jump to content

Ina Fairport

Resident
  • Posts

    1,375
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by Ina Fairport

  1. I am afraid this is definitely a new bug. My mesh boats are rideable vehicles, so no attachments ! At some crossings the boat just vanishes and it are always the same sims where this happens. Besides that, it started to happen after a major update some weeks ago. Clicking the boat will resolve it but clicking a vehicle is not very handy when sailing or flying, sailors and pilots know what I mean. Edit : Just talked to some sailors. it is not a bug, it are your graphics so I was told. Clicking the vehicle will help but then the vehicle stops. First press control/alt and then click the vehicle, it will rezz again without a stop.
  2. Hmm..your right, just tested it with the fence of the neighbours..it used to be different, ok years ago....lol But now the fence won't rezz again after relog..how do I change that..?? :matte-motes-confused:
  3. If you use phoenix/firestorm viewer you can derender the object by right clicking on it and choose derender. This only works for one inlog session. After relog the object will rezz again and you need to derender again.
  4. I have that very often. On my own land I can rezz a prim but very often I can't rezz objects from my inventory, saying, the landowner does not allow it.....hmmm I am the owner !! After an hour or so things are back to normal again... SL can be acting weird, better get used to it.....:matte-motes-confused:
  5. It is a strange phenomena...I see many people get bored. I am never bored in SL and I am almost 6 years in SL now. A lot of people don't do anything besides shopping and chatting and hanging around Well that's the way to get bored..!! There is so much to do in SL !!
  6. And another question is, why don't skin creators and primfeet builders work together ?? For instance, a feet builder provides texture/mod feet and the skin creator applies the right texture and color on the feet for the different skins !
  7. I have that always. Never has been different. When I open the map my fps drops to 4 or 5 and when I close the map the fps is back to 35. Same thing with search and sometimes even with uploading textures. I am on windows XP, 6 gb memory, 60/6 connection
  8. My English is not good enough to understand all the technology of servers but I know one thing....I bought a Loonetta and I can't use it the way I want it....sailing from my home location is a hazardous adventure. A fiend of mine bought waterland. Two sims away from Blake Sea. She always wanted that. She build a nice houseboat and a dock for her Trudeau One. And now she finds out that she lives on a blue steel server...she can't sail from her home location. As soon as she leaves the sim she gets unseated or even kicked out of the boat... This issues should be TOP priority for LL..its a shame that this has to take 4 weeks !!!!:womanmad:
  9. An oldie, but very good tip. I have never understood why people wear facelights like lighthouses...
  10. Well, I had almost given up. I did a last search on the Marketplace and found that feet of Skifija...there are feet in the package optimized for laq and redgrave skins. And they look perfect...well almost perfect because the toes are a bit long...lol Wearing them now and they look good in any kind of light :womanvery-happy:
  11. I bought some nice mesh feet. They look so much better then the default Linden feet....but to get the skintone of my feet matching to my skin is a real pain...I spend hours on it. With the feet came a color adjustment hud but I can't get it right...and when its finally reasonable the light changes in SL and it looks awfull again. :womanmad: I was wondering why are there no skinbuilders who make their own feet that match to their skins ? Even knowing the exact RBG of your skin would de a great help !
  12. Ah, I found it...yes your right, I need to edit the positions nc after adjustment. Thanks for the help :womanvery-happy:
  13. As long as I am in SL I have a problem with adjust animations in a sexbed. The adjustments are not saved, whatever I do. Next time I use the bed the adjustments I made are all gone and I can start all over again...:((( yes, I click on the save button and I get the message 'position saved' Any idea what I do wrong ??
×
×
  • Create New...