Jump to content

jjhandytoo

Resident
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. It just says ( Darn you have been logged out of sl. This region may be experiencing difficulty. Please check your internet.) My internet is fine and I have tried several locations. I have a great graphics card and my computer has a AMD phenom II x6 processor with plenty of ram. Very fast machine. I have seen others are having the same issues. What can be done here? Please help! I have a AMD Core R6670 XFX with 2 gb of memory. I did fine on SL with just the onboard Graphics card before i got this one. So I don't think this is the issue. My viewer is the standard SL but I have also tried Phoenix with the same results. My internet is directly plugged into the computer with the Ethernet cable. I have tried to restart my computer and modem. I have also tried other forms of internet service to no avail. I did also clear the cache Any other ideas? everything was updated after the new card went in and the onboard was disabled. SL did update for the new card. You cant change the HTTP unless you get logged in which i can not I was not able to clear the roaming Where would i see the computer sprcs on SL viewer if i cant log in? Also it will just freez for several minutes before it shows the log out message. All this started way after i put in the new graphics card. It also happened once before i put in the new card. It finally started working after i deleted the viewers and reinstalled a different viewer. Any other viewers i should try? I am very frustrated. :( I want to get back on and see my friends. Here is the specs you asked for and thanks! I guess i am logging in sometimes. It will ask to close or view chat. There are some chat messages that show up like a landmark offer or what friends are online. Mamma alpha update AO updates etc. I am not sure about the PSU Hope this helps and thanks for spending the time to help this frustrated woman. One other strange thing is i can hear the local music untill i close SL Sorry i was not on line this weekend I did disable the onboard graphics card. I did update the PSU Here are the specs on the computer from SL viewer. CPU: AMD Phenom(tm) II X6 1055T Processor (2812.43 MHz) Memory: 12286 MB OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601) Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc. Graphics Card: AMD Radeon HD 6670 Windows Graphics Driver Version: 8.17.0010.1140 OpenGL Version: 4.2.11762 Compatibility Profile Context libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU v6.4.1 Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Built with MSVC version 1600
×
×
  • Create New...