Jump to content

Wilow Graves

Resident
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. i did re-install SL actually and that didnt work. im using phoenix right now where my avator shows up just fine. but for some reason im still a white egg on SL viewer. i dont know why. i cant figure out how to do a charcter test. can someone exlain that so i can do it and see if that works? thanks. and it shouldnt be my intel chip. the computer i have is brand new and runs windows 7 now.
  2. Thanks. i tried that but it doesnt seem to be working. my avator is still a egg and wont load still. more help please thanks
  3. I just upgraded to a new computer going from Windows XP to Windows 7. i got back on to SL and it was working perfectly. it still does but for some reason my avator is not loading. it just stays a white egg. even if i wait or move around for a bit it still stays that way. whats wrong and what can i do to fix it? Thanks!
  4. thanks for the suggestion. im hopping for a new computer for my birthday this year and thank you for the bday wish! i asked for one w ith the latest windows which i know is windows 7. i would like a laptop but right now a new tower would be just fine. i'll see whats out there if i get the chance to pick and choose what computer i end up getting. it does suck i cant enjoy SL like i used to. but thats ok i guess lol i expected bad news bc my computer is old. thanks again for the help
  5. thanks Nyil. i tried the intel driver update before and it didnt work but im gonna try again. the phoenix i did download and it seemed like it was gonna work just fine but it keeping me off to. im gonna keep trying it and if it doesnt work i'll replace it with singularity and try that. i'll post about the new computer when i ened up getting one. i would like a new version of windows when i get one. i'll keep you guys posted. thanks.
  6. thanks peggy and thats ok. i was expecting bad news bc yeah my computer is old. i just need a new tower. my moniter is new (only about 3 years old). im hopping to get something new soon. i have been able to log in sometimes but then i get kicked off. i had a feeling it was my graphics driver but wasnt sure bc i havent been on SL in a very long time. i just now finally got back to it. i didnt know about all the changes until just recently. thanks for the help and im keepng my fingers crossed for something new soon lol. i did just download phoenix but its kicking me off to as of right now but im gonna keep trying and that keeps up i'll get rid of it and try the other suggestion and them i'll just give up until i get a new computer i guess. anything eles is still welcomed. i apprieate anything that can be suggested. thanks again.
  7. Thanks Nyil. I was starting to think that my grahpics card was the problem but i wasnt sure bc my computer is always slow. I would like to get a new computer i have a birthday comming up in just a couple weeks so im hopping for one. but in the mean time is there a way to download a newer chipset that will work for SL? if so can i have a link for one and if not then thats ok. and whats the Phoenix and Singularity Viewers? Thanks for the help. anyone eles here has anything eles to add please feel free. thank you.
  8. its been a long time since ive been back on second life and now im finally back and ever since i came back ive been having all kinds of prpblems. im always being logged out, my avator takes forever to appear and when it does im eather being kicked off again or it crashes. i dont know what the prblem is if its my computer, my graphics driver, or second lifs its self. im hopping to get help on this issue and be able to enjoy SL like i used to. what is the problem and how can i fix it? thank you. Ok i went to my SL log in page and copied the info that was suggested in the about Second LIfe. I hope this helps: Second Life 3.3.4 (264214) Aug 31 2012 06:30:36 (Second Life Release) Release Notes CPU: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.20GHz (2199.93 MHz) Memory: 254 MB OS Version: Microsoft Windows XP Service Pack 3 (Build 2600) compatibility mode. real ver: 6.0 (Build 2900) Graphics Card Vendor: Intel Graphics Card: Intel 845G Windows Graphics Driver Version: 6.14.0010.4020 OpenGL Version: 1.3.0 - Build 4.14.10.4020 libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU v6.4.1 Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Not Connected Built with MSVC version 1600 as far as any other problems im having its mostly just being kicked off as soon as i log in or even before im even logged on to my location i get logged off. i hope the information i posted helps. anything eles needed just ask. thank you.
×
×
  • Create New...