Jump to content

Dianera

Resident
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dianera

  • Rank
    Newbie
  1. Q, MY SL is all busted up, lagging blah. A, as of ball park jan 2012, try turning off your voice over IP. At current updated drivers, with the latest patch release my much older viewer 2, became unplayable. when it was smooth around xmas. noteing the lag and the latest patch sitting there i figured i should grab it. Still unplayable. When investigating further found Vivox was going stupid, and also effecting computer proformance out side of SL only when SL was running. Turned it off. Became instantly smooth again... YAYA new feature FREE lag button. It might be my gigbyte board, my realtek ob sound card, just having compatability issues. With what ever has occured with the vivox portion of SL. But holy hell vivox in SL is not liking my system. turn it on isntant unplayable 2 fps no textures load, full chop. me>preferances>sound media> 5th odd slider down voice over IP, at the end of it is a mute speaker and a turn off check box. might not help everyone but helped me this seams to be the problem, for me that is Voice Server Version: Vivox Built with MSVC version 1600
  2. getting a very similar problem. updated video drivers about two months ago early December for any new games for xmas. been a long time SL player not afraid of lag. didnt have a a single problem before this latest patch. was playing fine a few weeks ago. ball park just after new years. any ways loaded her up yesterday. it said new build. i know sl can be a royal pain. so i skipped the new build logged in hella lag unplayable. did all the checks restart took note of every thing. when logging in on my previous build...cant remember cos its gone.0 the second time i took note that my hud was missing all but buy and upload when though settings nothing was wrong tried lowest graphics it didnt help. it also messed with my computers over all performance. so i figure hey ok it defiantly needs a update. updated it got my hud back lag is exactly the same on all graphic options. I even have to run the game in compatibility mode. Been dredging the forums looking for answers. closest latest thread found to this issue... Scrap that i just disabled voice chat.. instantly went back to perfect....WTF CPU: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2333.33 MHz) Memory: 2047 MB OS Version: Microsoft Windows 98 compatibility mode. real ver: 6.0 (Build 2900) Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation Graphics Card: GeForce 9500 GT/PCI/SSE2 Windows Graphics Driver Version: 6.14.0012.5896 OpenGL Version: 3.3.0 libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1 J2C Decoder Version: KDU v6.4.1 Audio Driver Version: FMOD version 3.750000 Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded) Voice Server Version: Vivox Built with MSVC version 1600 Packets Lost: 48/30,218 (0.2%) disabled voice holly crap back to normal upon enabling and disabling there is a vivox voice server error... nice new feature optional lag button...ta LL
×
×
  • Create New...