Jump to content

MmmKandie

Resident
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MmmKandie

  • Rank
    Member
  1. So I know theres been updates going on on the SL marketplace and such and I don't know if that what is causing the Merchant Outbox to not work, but I'd really like to be able to send some products of mine to my store again. I've used it before and it worked fine, and it isn't like I'm sending a bunch of thigns either, its just one box. I get this message each time it fails to send, click here to see it. If you cannot use that link for whatever reason, it says " Transfer failed, No folders were sent to the marketplace because of a system or network error. Try again later. " I have tri
  2. Oh wow I never would have thought of that! Thank you I'll try it!
  3. Hi! I'm a new merchant on SecondLife and I seem to have everything down fine, but for some reason no matter what I do the image will not show up for my listed products. I've changed the file sizes and changed the file type itself but nothing seems to be working. Any ideas? Thank you so much for your help!
  4. Ah, well I'll just have to keep trying...and hope it works then ". Thanks for all the help~
  5. Haha this just goes on and on. So I fixed the RLV stuff on the Phoenix viewer, that works now. But yet again I crashed I wonder whats making it crash? I've done several clean downloads... This crashing stuff never used to happen until i tried new viewers :matte-motes-impatient:
  6. Well Pheonix viewer won't let me use some RLVs/HUDs for leashes and etc. and so I used Firestorm, but that crashes too
  7. Wondering what kind of things I wont be allowed to do anymore if I stop paying for a membership, not realy wanting to pay every month for something if I don't know the advantages :matte-motes-impatient:
  8. I'm trying Emergence now, but I cant even log into it because I dont have a last name <_<"
  9. I'm not sure if I already replied this message...but it probably was erased after the computer crashed again <_<" So I found the win crash logger, got rid of that, did a clean download, and it did work for some time today, but i ended up crash again. It happens more and more frequently each time i get on. What should I do now? This is becoming so complicated >_< Sorry to bother you with this again, thanks for the help so far
  10. Seems all my efforts are useless <_< no matter how many clean downloads I do. But I havnt found the win_crashlogger.exe itself so maybe if I find that and get rid of it? If that doesn't work I just don't know what to do... And it's really hard to find the crash logger in my files n' stuff >_<" so hopefully I'll find it
  11. Ok, I'm going to keep trying new ways to fix it and see if they work first, then I'll try those other downloads. I really greatly appreciate your help , thanks yet again~
  12. Ok well...I redownloaded the game and logged in, and sure enough, I crashed again . Maybe I missed somthing in the files? And also, there are so many things marked "secondlife" that its hard to tell what each thing is and if i should delete it >_<"
×
×
  • Create New...