Jump to content

chesterburnett

Resident
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chesterburnett

  1. Adding to my earlier post Im using windows 7 and have for the last 5 years with no problem

    and I downloaded the new broadcaster  which is an update from the old which was following

    butt 0.1.12 and new is  butt 0.1.14 and all info is entered as proper and as in tutorial just to

    be sure and same problem comes up. activate the broadcaster hit start button so stream

    can go "on air" and it just says connecting and thats all. Read my earlier post to see that I

    have taken great care that all is entered properly. So its not me or the broadcaster so its

    either SL or the stream provider

  2. Well I have the Butt-Broadcaster and my stream wasnt connecting to "on air"

    server was down and so no problem for them -transferred me to another server

    So in my Butt settings I edited the server info to reflect the new server and saved it

    then in my stream info I edited to the new stream and saved it and I saved all setting

    and checked and they both show the new server and stream properly but then when I

    tried it it still goes to connecting and not to "on air" so I tried logging out and then back

    in and still no luck. I tried it on my sim that has my stream in about land but no luck

  3. I have the latest downloaded SL viewer but I find I am more and more being frozen

    with SL not responding and finally crashed or logged out especially after right

    clicking on another avi just to IM them. This happens within 2 hours of being

    logged on and sometimes after TP into a sim then just turning my avi and boom!

  4. my notifications tab closes after about 10 sec-how can I keep it open?

    by that I mean its an icon with only the number of posts in it and then

    when I clik it it shows a condensed version of each post. I think it

    used to have a question mark then a plus sign then an x in the upper

    rt corner but now its only a question mark and an x. so after I clik the icon

    the tab comes up with the list but for only about 10 sec then it goes

    back to an icon. so does it need that plus sign and or how do I revise it

    so that when I clik the icon I get the condensed notes to stay "on"

  5. I have windows 7 and the latest SL Viewer and the latest Firestorm viewer and the latest Kaspersky and all is fine there! my cable internet serviceman sez everything is fine there. Ive been an SL DJ for nearly 4 years and just in the last 3 months its crash here crash there-on for 2 hours and crash-on for 5 minutes and crash-no rhyme or reason to it

  6. I KEEP CRASHING LIKE YESTERDAY AT JUNKYARD BLUES CLUB

    I'M A LONG TIME SL DJ AND 7 TIMES CRASHED YESTERDAY IN 2 HOURS

    I HAVE NEW COMPUTER 6 MONTHS AGO AND DJ EUIPMENT AND MY

    ENCODER IS UP TO DATE AND i'VE A NEW STREAM AND THE ABSOLUTE

    LASTEST SECOND LIFE VIEWER SO I'M GOOD BUT SOMETHINGS WRONG

    ON SL TO CAUSE THIS.ITS REDICULOUS AND SOME OTHERS HAVE SAID

    THEY HAVE HAD SOME SIMILAR ISSUES.I DONT DESIRE SUPPOSE ANSWERS

    "WELL MAYBE IT'LL GET FIXED" ETC. i THINK AFTER 12 YRS SL SHOULD WORK!

    I'M RUNNING WINDOWS,MY NET CONNECTION IS A CABLE NOT DISH,HAVENT HAD

    PROBLEMS IN 4 YRS ON SL TIL LAST WEEK-STARTED WITH A FEW FREEZES THEN CRASH

    WITH A NOTE SAYING DARN YOUVE BEEN LOGGED OUT OF SL AND THIS REGION MAY BE

    EXPERIENCING CONNECTION ISSUES. BUT CRASHES MUCH MORE FREQUENT EA DAY

  7. ALL OF A SUDDEN i KEEP CRASHING. I'M A LONG TIME SL DJ AND AS EXAMPLE YESTERDAY

    AT THE JUNKYARD BLUES CLUB I CRASHED FOR NO REASON 7 TIMES IN A 2 HOUR SET.

    I HAVE A NEW COMPUTER AND A NEW PRO MIXER AND AN UPDATED ENCODER AND A NEW

    PAID FOR STREAM AND THE ABSOLUTE LATEST SECOND LIFE VIEWER SO ITS NOT ON MY

    END. ARE THERE NEW SETTINGS I'M NOT AWARE OF? THIS IS REDICULOUS! HAPPY 12TH SL

  8. Well its thursday and still no response any day last week since I 1st contacted you on monday.......and every day since about not wanting a 2nd stream or the 438 port 45303 and wanting to renew my current stream 427 port 44202 and I would like my refund of 1500L for the not used and not wanted stream and no where in the help notecard or at the landmark is there any other way to contact anyone about this stream..this is the KA radio streams with Landmark at Severy and the creator and owner is Kahlie Niven who I have asked each day since last week monday to address this but still no response has happened. I had 4 days left to my stream and went to renew it but used the wrong kiosk accidentally and it gave me a new and second stream...which I didnt want. There is no other person or way connected to this site to resolve this as none are listed. thanks to any help I can get..respectfully  chesterburnett

  9. Went to logon today and it goes to logon page as normal. enter my password and it goes to my home and my ava but then doesn't complete and says "There is a required update for your SL installation" and then says  looking for update and thats it!

    Stuck there! went all over the updates and help area to find I should take the mesh update test. So I do that and it says I have passed it and can update mesh. But doesn't tell me how or where.So I try logging in again and it still says looking for update!

  10. Interestingly if you are on Viewer2 you take a snapshot and upload photo but you cant add photo tp profile because it sez its in wrong format which requires a photo editor to change it for acceptance and lots of steps to do it. BUT if you have Phoenix

    you go to that and just pick your avatar and profile and drag the photo from your inventory to it and presto its done. So my question is...if viewer2 is the new thing why so hard to do this simple operation!!!!!

  11. This should be so easy to do. You take a picture of your avatar and then post it to your profile picture and presto! But nooo

    its in TGA format which cant be posted so you save it to your inventory and then out of sl you copy it to your computer hard drive and then Tory recommends a photo editor and so you go to it and after reading the tutorial and about 15 or 20 steps later you still aint there to change it from TGA to JPEG and 2 hours later and isnt this just plain swell!!! You still aint there cuz nobody can remember the 15 or 20 steps in a row just to do it...and the purpose of sl is to have fun and this sure isnt fun and enough to make you wanna say screw it I aint postin an avatar photo in my profile. This is just incredibly stupid cuz if after hours and hours I finally get it right..then what happens if I change my avatar clothes...does it update in the profile photo???

    I think not!!!! Can we make this a little harder folks!!!! Its not taxing enough for my comp skills at this point in time.

×
×
  • Create New...