Jump to content

wisearyan

Resident
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wisearyan

  • Rank
    Member
  1. Pussycat Catnap wrote: The shoes and HUDs thing comes from resize-script items being worn - which introduce so much lag to a sim that they can mess up even other people in the sim who are standing there on nake avatars. If in v2 you can get a hint about this by checking script memory of the parcel you're in (if you own it) - but such a problem will occur even if somebody's on a different parcel in the same sim and lagging you. Have you tried entering the name of a sim into the viewer's location field -before- logging in to see if you can log in somewhere new? If that lets you go somewhere new, and you contine to have trouble - you'll at least have isolated the problem to yourself and not your former location. But if it fails, then it could still be either. The suggestion above to reset everything on your network that you have control over is also a good one. The error messages you posted are completely new to me. As a last ditch effort if all else fails you'll be stuck in support ticket land - but if premium you can also try live support and ask for a sim reboot while you're in the sim, hoping it resets yourself as well (the live chat folks lack the knowledge of SL needed to do much more beyond a sim reboot... ). Already tried all that you have mentioned . I don’t avail a premium account so scope for live support here. Thanks for you reply.
  2. Qie Niangao wrote: Well, FWIW, it's very unlikely to be a server-side issue (although not quite impossible: see below). Everybody else is merrily teleporting around the grid, so unless the servers have it in for you, it's something to do with your connection or installation, and I think we've ruled out an installation problem Yes, it seems like its a user specific issue. I checked my line speed at dslreports.com & the results are the same as they used to be. There is no decrease in line speed. DNS resolution is working good too. Do you think its a possibility that some people didn’t like my SL behavior pattern & have deliberately done this so that I get fed up & leave the game ? Or do you think that not possible? I think too much troubleshooting is making me crazy...lol :matte-motes-big-grin: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Qie Niangao wrote: (Incidentally, I read in your first post that you'd cleared cache, but I was suggesting manual deletion of the cache and settings directory, as opposed to the simple cache clearing in Preferences... but TBH, you've already tried different viewers, and anyway you may have tried the manual route already, so never mind all that.) One way it could be server side is if there's a corrupted asset unique to your avatar or some other account-specific glitch. This is exceedingly rare, but easy enough to test: create a completely vanilla, fresh-off-the island alt and see if s/he has the same problem with teleporting. If so, the problem is external to LL. If, on the other hand, the alt can get around just fine, then it's time for a support ticket: something in the original, troubled avatar's inventory or accouint is broken, somehow triggering disconnection upon teleporting. I wouldn't know how to debug that problem much further without Linden help. Well. I suppose it would be worth trying the Test Male or Text Female avatar with absolutely no attachments or clothing, on the premise that there's a bad asset associated with the current avatar's appearance. Thing is, you've already tried with no attachments, and presumably your avatar textures are baking successfully sometimes, so that all seems unlikely. I have tried manual deletion of the cache and settings directory .......but same thing. I tried detaching everything including all clothes which made my avatar to look like a female & then tried teleporting with it but that didn't work.
  3. Void Singer wrote: also try other regions once you manage to get logged into a different region, specifically empty ones, to make sure it's not your home region that's the source of the problem. I can't login to my home region anymore. I can't teleport to it from any other location either. As soon as I manage to enter a new region I move around a bit & then when I try to TP to a new region, I get logged out. We have tried enogh. this is most like a server side issue. I will wait ...if things doesn't improve .....I will just move one. There's no point. Happy RL.
  4. Qie Niangao wrote: I wonder if you're always seeing the "Boom, error in audio file transfer" error in the console before the crash. Usually this is just a long-standing problem with sound, but I'm just thinking about that Ogg Vorbis exploit and wondering just what the Lab did with those crasher assets to protect users of older viewers. Of course, for that to be the cause, there'd have to be some reason you'd keep getting exposed to that sound asset. Had you not already tried with them all removed, it could be an attachment (not necessarily scripted, theoretically, although it would need to trigger on teleport, so...), and not so easily something in the environment (because you've experienced the problem on multiple sims). This is probably a dead end. Other than manually removing all the cache and settings directories (if you haven't done that already), I'd circle back to a network cause. If you can somehow try the account on a different network connection, preferably with a different ISP, that could help narrow things down. Of course, if any network-related software has updated (e.g., a software firewall, device firmware, etc.), that could do it. I did "detach all" & then tried teleporting same thing ....i.e. getting logged out. Cleaning the cache was was the first thing I tried. As you can see two different viewers are reacting in the same manner, therefore I guess its unlikely that reinstalling on of them resolve the isssue. But will do that anyways. The openSUSE firewall is configured as explicit deny any for all incoming connections (All ports are Stealth) & allow all outbound connections. Trying this account with a different ISP is frankly difficult at the moment .......as you can see this is a Desktop .....portability is a concern The only option I see is to wait out ...... If things doesn't improve I will just leave the game & try n find a new one. Thanks for you support.
  5. Qie Niangao wrote: Have you tried rebooting all the devices on your network, especially including the ISP's router (or cable modem, or whatever) ? Yes. I use my router/modem in Bridged mode ie I dial my ISP using the OS's dialer. I usually dont maintain an "always on" dsl connnection. And I shutdown/boot the router & this PC more than once per day. Thanks.
  6. Jacki Silverfall wrote: I know I'm going to regret this and probably get laughed at but... Have you tried detaching all huds and scripted items your wearing? I couldn't TP a few times and by simply taking off my shoes I could. Uggg, I don't know about all the tech stuff but ya might try it. /me just trying to help Tried that ... but unfortunately didn't work. You may not know much tech stuff but you are at least trying to help. People who possess that knowledge are probably too reluctant to help.
  7. Void Singer wrote: try turning off voice before teleporting... it looks like it's flooding the connection. second, try logging into a different region (there's a setting to show location on logon screen in prefs, type a different region name into the box that appears before loging in) best of luck Turned off voice in the official viewer (phoenix says "Voice Chat Not Available".) Tried a different location at login ....didn't reach that but was teleported to "a nearby location". From their tried to teleport Home .....& got logged out again. But thanks to you at least I reached somewhere other than the location where I am stuck at.
  8. wrable Amat wrote: taht is normaly a SL blitch you can wait out. try rebooting your OS,clear catch and all the normal things and just wait it out if it happens. Tried rebooting , cleared the cache .....but no joy ......Waiting for things to get normal.
  9. Kolby Nissondorf wrote: ...have you tried a different viewer. You have a ton of difficulites with the one your using. Yes I have tried Phoenix .....Same thing.
  10. Hi, The problem is I cant teleport anywhere.......... it says you " you have been logged out". item UUID: fa99f31b-906f-062c-0838-633060a18f61 2011-05-27T19:13:45Z WARNING: changed: Fetcher timed out when fetching inventory item UUID: fec8a09d-5de9-dc07-bb38-ac5a00bc7a35 2011-05-27T19:13:48Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2200th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-27T19:13:48Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2200th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-27T19:13:50Z INFO: display_stats: FPS: 17.70 2011-05-27T19:13:51Z INFO: dumpResendCountAndReset: Circuit: 216.82.41.107:13005 resent 1 packets 2011-05-27T19:13:54Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2300th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-27T19:13:54Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2300th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-27T19:13:59Z WARNING: processTransferPacket: Too many delayed packets processing transfer 0ad1dbf4-5627-ec6e-a40f-ce867d8e3e4a from 216.82.41.107:13005 2011-05-27T19:13:59Z INFO: abortTransfer: LLTransferTarget::Aborting transfer 0ad1dbf4-5627-ec6e-a40f-ce867d8e3e4a from 216.82.41.107:13005 2011-05-27T19:13:59Z WARNING: completionCallback: Aborting vfile transfer for 5547ec9a-e6d5-1aeb-32f4-dab6213c5daa 2011-05-27T19:13:59Z INFO: downloadCompleteCallback: ASSET_TRACE asset 5547ec9a-e6d5-1aeb-32f4-dab6213c5daa downloadCompleteCallback 2011-05-27T19:13:59Z INFO: assetCallback: Boom, error in audio file transfer: Asset request: failed (-1) 2011-05-27T19:13:59Z WARNING: processTransferPacket: Didn't find matching transfer for 0ad1dbf4-5627-ec6e-a40f-ce867d8e3e4a processing packet 107 from 216.82.41.107:13005 2011-05-27T19:13:59Z WARNING: processTransferAbort: Couldn't find transfer 0ad1dbf4-5627-ec6e-a40f-ce867d8e3e4a to abort! 2011-05-27T19:13:59Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2400th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-27T19:14:00Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2400th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-27T19:14:00Z INFO: display_stats: FPS: 17.70 2011-05-27T19:14:02Z INFO: startNextTransfer: Getting asset data for: b3831ff2-a197-62df-34f7-a83be592c1da 2011-05-27T19:14:02Z INFO: getAssetData: ASSET_TRACE requesting b3831ff2-a197-62df-34f7-a83be592c1da type sound 2011-05-27T19:14:02Z INFO: _queueDataRequest: Starting transfer for b3831ff2-a197-62df-34f7-a83be592c1da 2011-05-27T19:14:02Z INFO: processTransferInfo: Receiving 3a20f5ca-4c26-31ff-ed46-19549db3a047, size 26012 bytes 2011-05-27T19:14:05Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2500th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-27T19:14:05Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2500th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-27T19:14:06Z INFO: processMuteListUpdate: LLMuteList::processMuteListUpdate() 2011-05-27T19:14:06Z INFO: initializeRequest: Requesting xfer from 216.82.41.107:13005 for file: /home/user0/.secondlife/cache/mute_ed7296aa-8e1b-4902-81a7-ab0451429ac8.tmp 2011-05-27T19:14:07Z INFO: processEOF: xfer from 216.82.41.107:13005 complete: /home/user0/.secondlife/cache/mute_ed7296aa-8e1b-4902-81a7-ab0451429ac8.tmp 2011-05-27T19:14:07Z INFO: onFileMuteList: LLMuteList::processMuteListFile() 2011-05-27T19:14:08Z INFO: downloadCompleteCallback: ASSET_TRACE asset b3831ff2-a197-62df-34f7-a83be592c1da downloadCompleteCallback 2011-05-27T19:14:10Z INFO: display_stats: FPS: 17.60 2011-05-27T19:14:11Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2600th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-27T19:14:11Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (2600th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: removeRegion: RegionDump: James Isle 216.82.41.107:13005 { 204800, 332032, 0 } 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: removeRegion: Agent position global { 205027, 332247, 22.2494 } agent { 226.653, 215.047, 22.2494 } 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: removeRegion: Regions visited 1 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: removeRegion: gFrameTimeSeconds 117.509 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: removeRegion: Disabling region James Isle that agent is in! 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: LLToastAlertPanel::LLToastAlertPanel: Alert: Darn. You have been logged out of Second Life You have been disconnected from the region you were in. 2011-05-27T19:14:14Z INFO: disableCircuit: LLMessageSystem::disableCircuit for 216.82.41.107:13005 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: disableCircuit: Couldn't find circuit code for 216.82.41.107:13005 2011-05-27T19:14:14Z INFO: saveSnapshot: Saving snapshot to: /home/user0/.secondlife/wisearyan_resident/screen_last.bmp 2011-05-27T19:14:14Z INFO: disconnectViewer: Disconnecting viewer! 2011-05-27T19:14:14Z INFO: saveToFile: LLInventoryModel::saveToFile(/home/user0/.secondlife/cache/ed7296aa-8e1b-4902-81a7-ab0451429ac8.inv) 2011-05-27T19:14:14Z INFO: saveToFile: LLInventoryModel::saveToFile(/home/user0/.secondlife/cache/ba2a564a-f0f1-4b82-9c61-b7520bfcd09f.inv) 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL 2011-05-27T19:14:14Z WARNING: setRegion: viewer object set region to NULL Please see. my signature for details.
  11. Kolby Nissondorf wrote: -.- Very strange... Have you tried teleporting out? Restarting SL? Restarting your computer? Region doesnt have 'ProvisionVoiceAccountRequest makes me think that you encountered a bug within the SL server on that your region is on.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I tried the Phoenix Viewer today & it worked. I also tested IM with slitechat before installing Phoenix (http://www.slitechat.org/) & that worked too. So the the bug is in the viewer. The last update that I received I feel made the Viewer more stable as it crashes less in comparison. It was crashing like 5-6 times a day. But at least Linden Lab did not ignore Linux completely ........That's awesome. Just need to make it more stable. But with the IM feature down .......there's no way I can use that viewer unless the bug is fixed. Thanks for your reply. 
  12. 2011-05-26T04:31:35Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (4800th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-26T04:31:36Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (4800th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-26T04:31:38Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (4900th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-26T04:31:38Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (4900th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! 2011-05-26T04:31:40Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (5000th time seen): region doesn't have ParcelVoiceInfoRequest capability. This is normal for a short time after teleporting, but bad if it persists for very long. 2011-05-26T04:31:40Z WARNING: LLVivoxVoiceClient::stateMachine: ONCE (5000th time seen): region doesn't have ProvisionVoiceAccountRequest capability! OS : openSUSE 11.4 (64 Bit) Second Life 2.6.8 (230359) May 19 2011 23:18:16 (Second Life Release)
  13. Forgot to mention that today SL crashed too !!! ...........while I was chatting with a user. What is going wrong ? OS: openSUSE 11.4 (64 ) CPU : Athlon 64 X 2 5600+ Graphics : Nvidia Geforce 9500GT (Nvidia Proprietery Driver Enabled) BroadBand/Line Speed: ADSL 512 Kbps
  14. Okay I am really confused here. Please explain to me what all these "viewers" are ? I mean isnt SL a game by Linden Research, Inc ? How come are these 3rd party "viewers" supported ? I am a linux user for about 3 years now. Never really played any games other than Alien Arena. Do you use Linux too ? Thanks a lot for your reply.
  15. Now, I can lohin again ............. I was chattig wit a user and she told me that this problem happens with her all time. So I guess there is nothing wrong at my end. Thanks for the info.
×
×
  • Create New...