Jump to content

Tymus Tenk

Resident
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tymus Tenk

  1. Following the server deployment / uplift of November 11th, all of my 13 Calas Galadhon Park regions (connected) are split between LL AGNI simhosts and AWS, and are now experiencing significant access issues for non Estate Manager users since last night. Some teleports to my regions are being diverted to two other region near my estate on the map. Some tp's are simply getting are getting an 'no valid parcel'. One has no problem crossing the sim lines either flying or walking. I submitted a ticket last night with more details. A pretty serious issue. I submitted a ticket explaining all of thi
  2. I regularly sell Lindens recieved from donations to my regions, which are then kept in my account as USD which then are ONLY used to apply to my LL land fees for my regions. When on occasion there are not enough USD in my account then LL bills my Paypal as usual. I never submit a credit request. Do I need to do anything other than accept Tilia's term when asked?
  3. my custom windlights have always been such a major part of the environments i've created on my Calas Galadhon Park regions over the years... I'm all for improving the SL experience, but right now I'm grumbling as there appears no easy way to convert my existing windllights in the current EEP viewer .. or am i just too old to catch the solution? I think i would have preferred waiting until all could have been incorporated into the official SL & Firestorm viewers with a smooth transition and conversion of ones existing custom windlights.
  4. I like to think it was just more of a surprise gift this morning ... the prims upgrade. Many thanks to Patch, Caleb and the crew!
  5. Hi Caleb ... I just completed filing one on the issue..thanks..
  6. I've noticed on several of my sims that were restarted on the Main server ... and after it was announced that the rollovers were complete ...the performance is down ... both on homesteads, openspace and full region. The Frame & Sim FPS ..usually at 44.5 to 45.1 on these sims..with no one else on them...drop to as low as 2..for both.
  7. Hi Maestro ... I went to both region on the beta grid wearing mesh, but did not see a difference. Both were rezzing correctly. Last night , it seemed to affect some avatars and not others. I was rezzing fine, but saw this type of distortion on some others...i.e., 'duplicates' of ladies mesh dresses or mens jackets sticking out horizontally (as in the photo below ) ... or upside down. In another case the mesh dress was oversized on the avatar. With several avatars the mesh was not rezzing at all. All you could see were the alpha layers. I am using the latest Firestorm 4.4.2.34167 but have n
  8. After the server rollover yesterday on Main Channel we have been seeing difficulty in the rezzing of mesh clothing. Distortions in the placement of actual mesh clothing attachment (sticking out to the side, etc) .also very slow rezzing generally. This is happening on all my 13 region (all connected) Estate.
  9. Hi Ayesha.... I see their names on Firestorm's Radar as well ... although when I cam in they do appear to be underwater in the corner of the sim with other avatars (that's been happening for ages.. :matte-motes-oh-rly:) but not with this latest twist. Yesterday I ended up rezzing a donation kiosk on a couple dancing. He donated then IM'd me asking if I could move it a bit ... lol I have found that the only solution for me is to relog when I crossing into another region . Thanks for letting me know I'm still not alone in this
  10. For a month at least I sometimes will tp or fly into one of my regions (all on the Second Life Main Server channel) ... have an Avatar standing next to me trying to contact me in local chat and they are not visible nor can I hear them in local chat (they can reach me via IM) :matte-motes-agape: If I relog, I can then see and 'hear' them fine. Others have mentioned that they have experienced this as well, yet in searching the forums/blogs, I've been unable to find anything on it. Has anyone else experienced this lately? I do use the latest Firestorm viewer, but I'm guessing this is somethi
  11. Many thanks as well, Maestro, for fixing the link for the posting of this weeks updates The only thing I've noticed on my estate with yesterdays deploy is that some of the servers (SL Server (main channel) may be having issues communicating with each other once again. This happens when flying from region to another. Until this last deploy they were almost flawless for the last few weeks.. I've gotten spoiled ..lol.. Thanks again.
  12. This week when hosting a regular music event on one of my regions, ALL money transactions made from that region were not going through.... via a tip jar, or directly to the performer (profile or pie menu) or venue .. Money was not taken out of the account of the giver nor deposited to the recipients account. Scripts were turned on. I had restarted the region before the event.. In order to pay the performer I had to go to another region and pay via their profile. I have never experienced or heard of this before in my 5 years. After I restarted the sim ... after the event ... all was back t
  13. Hi Maestro ..do you know if anything is planned to fix the problems that have arisen from yesterdays Second Life Main Channel rollovers..it appears that now most all of my 12 regions are experiencing these sim crossing issues, Physics FPS dropping to nothing, some scripts not working since, navmesh not being able to be rebaked without restarting the region .. I was even logged out when trying to restart one of them myself. This is not a client side, nor a simple performance issue. I see that the RC channel regions are being rolled over without the developement team dealing with the Second Li
  14. Since this mornings rollovers...money transactions dont seem to be working on one of my full SL Server regions
  15. I believe I've heard of this being discussed before, but has anyone heard of it being a problem again ... I have an estate of 12 sims all connected together .. on all sides ....all on the Second Life Main Servers ... made up of full, open space & homesteads. In the past i was able to see the sims diagonal to the one I was on.... but recently, the diagonal sim will be visible for a few seconds then disappear. I remember this happening once before. ... then a rollover seemed to correct it ...but the problem seems to be back. Anyone know what Im talking about ? lol i know it can sound co
  16. Hi Maestro! Just thought you might want to know that with all 11 of my sims now rolled over with this mornings Second Life Server update, I'm seeing that the sim crossings are nearly flawless .. first time in ages .... including that irritating problem with prims from the sim I just crossed from , showing themselves on the sim I've just crossed into. As far as the sim crossings ... a big thanks to the developement team this time around
  17. Since this mornings rollover of the main channel I'm experiencing trouble rezzing on my full region.. also when putting objects in edit .. 'edit' in the pie menu can be greyed out ...Also was suddlenly logged out once. I've tried a couple restarts of my own since, but still seems to be a problem. just wanted to give you a heads up. if it continues I'll ol course file a ticket.
  18. Twice today(Sat 17th) while working (terraforming, taking up prims) on two of my neighboring homesteads ..South Farthing & Eryn Vorn ... both regions would alternate appearing, disappearing...then I'd crash. When I relogged and came back in, the sim hadhad rolled back..with prims in place and terraform reversed. This happened twice withing 30 minutes.The navmesh was rebaked each time after terrarforming. Since the rollover on Tuesday, I've notice all 11 sims in my island estate appearing/reappearing ....since the rollover of 11/6... but never the problem of crashing/auto rollback upon
  19. All of my regions currently show 12.10.12.265813 after the roll as well....with the lastest release notes for the Second Life Servers showing as : 12.10.19.266079 Scheduled 2012-10-30 Contains low-level changes for general stability improvement. This probably had to do with the delay this week? Just hoping that the 'low-level changes for general stability improvement' were part of the 265813? lol Thanks for all you do, Oskar
  20. Thanks Toy and to the rest who confirm that others are experiencing this unusual increase in SIM lag during large events. As a venue owner this it has become almost impossible to hold an event. We have been experiencing the exact same issue during our shows over the past several weeks...for no apparent reason. During a performance I keep watch on my sim stats and have noticed too... that at some point...even with as few as 20 to 45 .. with script counts and running times well within what would normally not cause a problem .. suddenly drop in performance to where the Sim FPS & PHYSICs
  21. Im experiencing a similar problem on those that have been rolled over as well .. almost like the 'rubber banding' that usually has to do with network issues. .. and some of the terrain is not rezzing completely... not the usual after a rollover ... Hopefully once all of the rollovers ae done this will clear up. I also did a manual restart on the sims under the new server...with no improvement.
  22. Great pic! and awesome location! he he ..congrats, Nik!
  23. I was encouraged by seeing all of the improvements for last week's deploy on the SLServer (main channel). Unfortunately there still appears the problem with the Physics FPS dropping to nothing with no one on the sims ... particularly with my homesteads. I know whatever was causing it in the past was fixed at one point...but as mentioned a couple of weeks ago here, it appears to be back and very present. Until then several manual restarts a day of the regions affected do appear to work for a few hours anyway ...
  24. Hi Oscar, I was hoping a roll for the Second Life Servers (Main Channel) was planned this week. Since the last roll, there has been something that is definitely causing the problem we had a month ago...where the Physics FPS suddenly drops to 0-6 (sim FPS can still be close to 45) and the regions even without any agents on them come to a grinding halt . Keeping my fingers crossed maybe at the least the issue is known and a roll on the main channel will be soon..thx
  25. Hi Ayesha You are definitely not the only one experieincing this. For the last three to four weeks it has been a problem on all 11 sims..full & homestead. This also has happened on my new full sim which is well below the prim allocation with Scripts low.The Sim FPS & Physics FPS have always pretty much tracked togetherrat 44.9 to 45.1 on mine...but lately , while the Sim FPS will stay up there, the Physics FPS drops to as low as .02 ...the sim grinds to a halt.......and with no more than one or two avies on it....and no one TP'ng in or out. Sometimes it has cleared up after a few
×
×
  • Create New...