Jump to content

Paranormal Putzo

Resident
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Paranormal Putzo

  • Rank
    Advanced Member
  1. I was hung about 5 minutes ago trying to login so I quit. Tried again just now and was able to log in.
  2. A TOS can't dictate how I view a website, that's absurd. It can dictate how I use that sight that directly impacts it's main purpose....so, for the marketplace it's main purpose is to provide a place to buy & sell virtual goods. Blocking 3rd party ads does not interfere with that. The site can also take measures to prevent me from viewing the site if I don't meet certain requirements but this is a site that generates revenue for LL, I highly doubt they want to limit it's visitors. I have no issue with actual merchant ads, I actually want to see those. 3rd party ads on a site suck, I think we get bombarded with enough marketing in our daily lives. In any event, after a quick skim through the MP TOS there's no mention of "you have to disable ad blockers". Again, that would be pretty silly.
  3. Same story here. All my new releases over the past 2 mths used Direct Delivery from date of release. The emails came in instantly, similar to the magic box. So, I'm hoping this is just a hiccup while they, I assume, prepare for the end of magic boxes for unlimited items.
  4. Same issue here, and even my Orders report on the MP is delayed. If it wasn't for ANS since I migrated all my items to direct delivery, I'd have no idea what I just sold. Direct Delivery leaves A LOT to be desired. I want my magic box back.
  5. I have this same exact issue through the latest version of Firestorm. I pretty much send some folders, relog, send the rest. Even then I have to click "Send to Marketplace" a few (hundred) times before it moves. I'm on Windows 7 btw. So I don't think that's O/S related, not even sure if that's viewer related. But it is annoying! Talk about a time waster.
  6. Strange, so far for me the item hasn't changed its position in my store.
  7. So far after being charged it's still in the same spot. how soon did yours drop down after you listed it?
  8. hmm thats odd and..backwards I'm gonna try that now with one of my listings and let you know if the same happens.
  9. Oy, well I did have an actual full listing vanish now. Not even under unassociated items anymore lol ahhh, good times, good times indeedy.
  10. I also left a comment, that crap irks me. Thankfully most my customers contact me in world before leaving asinine reviews.
  11. Looks like mine are slowly starting to become available again... 3 cheers...Hip Hip Hooooray x 3 \o/
  12. Still unavailable items here. Hopefully this is being resolved for everyone soon.
  13. This is rediculous, ALL my magic box listings have also vanished. I read the warning, I was migrating everything over thinking we had until April 2nd. Now POOF no freaking warning just ALL GONE. Gimmie a break LL, this is absolutely irresponsbile and careless.
  14. Thanks a ton for that advice, that did the trick for me
  15. I tried the reboot, unplug, wait 2mins etc but I don't have the option to try what you did since my router/modem is a shared device. I just waited it out and today im fine again. Also, just a note that LL support contacted me early this morning as well. Fortunately the issue was resolved by then
×
×
  • Create New...