Jump to content

DD not recognizing existing store


Flea Yatsenko
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3539 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Viewer: Second Life 3.3.1 (250772) Mar  8 2012 03:47:05 (Second Life Development)

Server: Second Life Server 12.02.24.249991

 

Whenever I open the Merchant Outbox, it tells me I need to create a store, I've had one since 2007. It won't let me drag or drop anything, I just get the NO icon.

I'm just grabbing objects from my old Magic Box folder and trying to put them on the Outbox. Any help? Or have I already found a bug? Or is it just not rolled out completely yet?

 

EDIT: I tried resaving my store information, and that didn't help.

Link to comment
Share on other sites

Exactly, lets not fill up these forums with problem and errors on day one (actually, hour 9)  of roll out.  Anyone can tell you that this will be a day or two to get launched so just chill and let it happen.

Also, no one has had a store in MP since 2007.  If anything you had a store on SLExchange which is all together a different system and different owners.

Link to comment
Share on other sites

Yeah I've been excited about this feature for a while too, and have the same issues. I can understand some kinks on the first day, but it's basically like I was gifted a brand new toy, but it didn't come with batteries, and now I have to wait to play with it. Harumph.

Link to comment
Share on other sites

Everyone - if you still have a Merchant Outbox that is not recognizing your store, try logging out of the Marketplace website and then back in. This just worked for me! (sorry for the multiple posts here but.. well... some are only subbed to certain threads and want to let people know)

Link to comment
Share on other sites

I'm not quite clear on the whole "wait" concept. LL have had a chance to work on DD in beta for quite a while, and the day the roll it out live it's being problematic. So we wait? For what? If it's available, it should be used, yes? 

Well I can't use it, I can't send even one item to marketplace because of a network error. Marketplace itself is also very slow to respond. It's not the network because I've tested it, so I assume it's the server.

Didn't LL plan on every single merchant trying to update their store at the same time? Didn't they think this part through? Perhaps they did with as much dilligence as they did for product relisting convenience.

I for one will not wait. It's supposed to work today. I will continue to hammer at their servers until I get through.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3539 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...