Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Shaia Slade

The sun shine on the water is gone after last update, is it just me?

Question

  • 0

It sounds like your Windlight settings are messed up. Go into the environment settings and change them to the Default or local region.

 Try World->Sun->Use Region Settings.

If this is on a parcel or region you own, go into World->Region/Estate->Environment (tab)->Select Use SL Default.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It sounds like your Windlight settings are messed up. Go into the environment settings and change them to the Default or local region.

 Try World->Sun->Use Region Settings.

If this is on a parcel or region you own, go into World->Region/Estate->Environment (tab)->Select Use SL Default.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello Shaia. You have also another option for water reflections under Preferencess --> Graphics --> Advanced which can make the water to look a bit better. If you don't see any difference changing the settings under Environment editor, you can roll back on a previous version of V3. You can find all old versions here. In this case set your software updates no to be installed automatically under preferences --> setup.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...