Jump to content
  • 0

i am having troubles with male ao. how can i figure out how to use them?


emmettcullen93
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3868 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

The best way is to follow the directions that came with it, probably in an accompanying notecard or in the merchant's shop. If you never received instructions, or can't find them, contact the merchant or creator and ask.  No one else is likely to know.

BTW, your message has a title but no text.  If that's not what you meant to do, are you using Internet Explorer 9 as your browser? If so, you need to set Compatibility mode for this web site.

While you have this website open, click the Compatibility View button that is located directly to the right side of the address bar next to the Refresh button. It looks sort of like a torn piece of paper. Once you do that, IE9 will let you post things here with no problem.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The best way is to follow the directions that came with it, probably in an accompanying notecard or in the merchant's shop. If you never received instructions, or can't find them, contact the merchant or creator and ask.  No one else is likely to know.

BTW, your message has a title but no text.  If that's not what you meant to do, are you using Internet Explorer 9 as your browser? If so, you need to set Compatibility mode for this web site.

While you have this website open, click the Compatibility View button that is located directly to the right side of the address bar next to the Refresh button. It looks sort of like a torn piece of paper. Once you do that, IE9 will let you post things here with no problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello emmettcullen. If you just purchased your AO, you have at first to open it (unpack) and after to wear it. You will see a hud on your monitor. This exists for all AO's. Which is exactly the problem you have? Did you read the instructions? Did you try to contact the creator?

By the way your post has not text. If you use Internet Explorer 8 or 9 maybe you need to change the combatibility clicking the icon with the page at the right of your address bar, to be able to use this forum without problems.You can edit your post if you wish (options on the right --> edit).

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3868 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...