Jump to content

Alpha layers problem


Zye Delcon
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3611 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I've seen other postings about this... no concrete solutions though. I'm on a mac, and ever since an update a few months ago, the alpha layers have been busted (i.e, covering my entire upper torso when they're supposed to only cover feet). Is this probmem EVER going to be fixed? It kind of defeats the release of mesh for anyone on a mac.

Link to comment
Share on other sites

A friend of mine has also run into this problem.

She was running OS X 10.5 on a macbook pro.

an example of the problem on her computer : when she wore the alpha layer for a pair of shoes the top half of her avatar would disapear also.

as a temporary fix she used Imprudence viewer, which still uses the older graphics code. However Imprudence viewer does not show mesh.

When she updated to 10.6 the updated gpu drivers distributed with the OS corrected the problem. Now alpha layers show correctly on her computer when using the latest Linden Labs viewer and Firestorm 3.3.0

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3611 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...