Sign in to follow this  
ViikaMisaMarie

SL Pink? All Viewers are too!

Recommended Posts

good day, thank you from reading this post, it is very upsetting, i know.

 

i had just updated to the new update given to me today for Second Life Viewer. when i have logged on, everything was pink and purple, every PRIME that is. The walls in my house were purple, and so were the floor. my bed was pink and so was the rest of the furniture. my clothing and skin, aswell as the rwst were fine, but when it came to yhe add on piercings, beards, hair, primes, flexi skirts, it was all pink. It is not a GRAPHIC CARD problem, my computer is fine, i have checked everything and this is only happening to anything to do with Second Life.

 

I have also tried to download and install other Viewers of second life, but all come up with the same pink and purple problem. So far, i have tried Singularity, SL Beta, Firestorm and Pheonix. ALL come out pink.

 

[What i have done to try to fix the problem]

- Tried Different Veiwers

- Cleared Cache

- Restarted computer

- Checked Graphics

- changed settings

 

Nothing has changed. please help me.

 

http://tinypic.com/r/1535veo/5

 

thats what it looks like on my screen

Share this post


Link to post
Share on other sites

See Ansariel's post in Answers for a link to the discussion on this in the Firestorm wiki.  They also have seen this problem and it appears to be related to a bug in some ATI driver.  Quite a bit of info available at the link she provides along with workarounds and fixes.

http://community.secondlife.com/t5/Technical/Second-Life-has-turned-all-pink-today-Is-the-problem-with-me/qaq-p/1381185

--Cinn

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's really funny many say this is an ATI card issue... I happened to experience this at login today when I decided to use a third party viewer to log in. . Which I have been using on this machine for months, with no pink issues.. When I logged in with the TPV. My hair. Shirt and pants, along with trees and plants were pink.. Its was an ugly mess.  I also use a Nvidia video card that I have been using on here for over a year without pink issues...  So I thought hmmmm. Maybe it was the TPV? So I switched back to viewer 3. Low and behold, everything that was pink in the tpv. was also pink in the main SL viewer..... I thought, now isn't this odd. ... My drivers have been Up to date for ages and keep them up regularly...... So I decided to try logging in and out a couple of times, to no avail.

So All I did next was opened prefs and cleared my cache and relogged... After I relogged plants and trees returned to normal. Except my jeans and shirt was still tripped out. My hair was back to normal. To clear up my clothing the rest of the way all I did was rebake.... ctrl-alt-r.

I didn't go thru no driver mess  to clear this issue up.  No problems since

 

There was only one thing different between the 2 viewer settings. My Sl viewer was set on Ultra. and my TPV was set to High.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this