Jump to content
Sign in to follow this  
IIIMistressIII

Second Life's Latest Viewer Version 3.2.8.248931 (2/13/11)

Recommended Posts

This morning I woke up and had nothing to do, so I logged on Second Life. Apparently they updated a new viewer and so I proceeded in downloading the latest Viewer and near the end of the downloading it gives me this window, saying there was an error opening file for writing: "C:\Program Files (x86)\SecondLifeViewer\\IIplugin\imageformats\qtiff4.dll." I was wondering if anybody on here is having problems with the new viewer, and how can I get back on Second Life.

(Rest In Peace Whitney Houston)

Oh I'm somewhat new, so if you could help me out, please IM me to my Second Life username IIIMistressIII (and no I'm not a mistress... I just stupidly put that as my username, because I thought it was cool.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems everyone is but not uncommon with new releases since they do not ask for any feedback during beta.  No input from users during a beta always yields chaos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same problem! Even with the update Error though, I am still able to get on SL afterwards.

Sorry my post isn't of any help to you, I'm just seconding the issue. Hopefully this will be fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure where Chelsea got the idea that the Lindens don't ask for feedback... the whole JIRA system and QA testing versions from Project, to Development, to beta, to the main viewer is an ongoing dialog with users and third party viewer developers. Plus there is an automatic feedback system in the viewer.

If you want o get back in SL and you are sure it is the viewer that is at fault, and not a driver issue then try this:

Turn off your anti-virus off and reinstall the viewer. If that fails, get the Beta viewer and try it. 

The Beta and Development viewers are not intended for everyday use, unless you are helping with viewer testing and providing feedback to LL.

Without knowing your systems details I can't say much about what the problem may be. When asknig techie questions open the viewer's Help->About... and copy paste that information.

Tens of thousands of people logged into SL today. I logged in several times starting at 9 AM. I'm using the Dev viewer 3.3.0, but I've used most of the 3.2 versions now moving into main and beta. So, I would guess it is more a local issue without your hardware and drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...