Jump to content
  • 0

I am not receiving group chat without opening chat window. slv3


frajal Rhapsody
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3889 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello frajal and welcome to SL Forums. Lag can cause that or problem with your connectivity. Try to move to a region without lag and see if that makes any difference. Experiment with your maximum bandwidth, maybe you have to increase it. Try also to set your performance to lower under preferences --> graphics.

About your second question set under preferences --> Move & View: a) Single click on land: No action b)Double click on land: No action.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello frajal and welcome to SL Forums. Lag can cause that or problem with your connectivity. Try to move to a region without lag and see if that makes any difference. Experiment with your maximum bandwidth, maybe you have to increase it. Try also to set your performance to lower under preferences --> graphics.

About your second question set under preferences --> Move & View: a) Single click on land: No action b)Double click on land: No action.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3889 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...