Jump to content
  • 0

Every time I try to log on it looks like its just about done loading and the viewer just dissappears


teyla01
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3896 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Hello teyla and welcome to SL Forums. Did you try to log in a different region like Smith, Exeuxoa or Anzere? If you use the official viewer and you can't choose other region,  in your log in screen give the command: Menu Me --> Preferences --> General Tab --> Enable "Show on login" --> OK.  After click the down arrow where it says "Start at" and choose <Type region name> --> Smith --> Login. If the problem remains, clear your cache under Preferences --> Setup and try again.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello teyla and welcome to SL Forums. Did you try to log in a different region like Smith, Exeuxoa or Anzere? If you use the official viewer and you can't choose other region,  in your log in screen give the command: Menu Me --> Preferences --> General Tab --> Enable "Show on login" --> OK.  After click the down arrow where it says "Start at" and choose <Type region name> --> Smith --> Login. If the problem remains, clear your cache under Preferences --> Setup and try again.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3896 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...