Jump to content
  • 0

SLV, Stuck on Initializing VFS and Cool VL Viewer will not log me in..Tried everything.


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3237 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I received the "Initializing VFS" message (1) time. Fortunately, my Firewall informed me that a "Plug-in" was attempting to access the internet, at the same moment I could tell that my login was stalling because SL was waiting for access on that plug-in. I selected "Allow" and I haven't seen it since.

If I would have said no or missed the plug-in somehow; I might be in the same boat as you.

I would review this link and make sure you've followed the proper steps.

http://wiki.secondlife.com/wiki/How_do_I_fully_uninstall_and_reinstall_Second_Life%3F

 

Was SL every working properly? Are you a new Resident? What changed?

Did you try making an Alt.

Did you try old rusty, I mean trusty, 1.2 something,? The old viewer

Edit: On this list I only see version 3.0.0 and up as available for download

http://wiki.secondlife.com/wiki/Old_versions

I thought an older version is available. Maybe another Resident knows.

 

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3237 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...