Jump to content

Viewers will not open - just hang


Hawthorne Gray
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4040 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Model: MacPro Quad-Core Intel Xeon, 2.8 GHz
Graphics: ATI Radeon HD 5870 1024 MB graphics
Memory: 12GB

From the Problem Report generated after force quitting SLviewer application:

 

  • Command: Second Life
  • Version: Second Life version 3.2.5.247236 (3.2.5.247236)
  • Event: hang
  • Duration: 3.91s
  • Steps: 40 (100ms sampling interval)
  • Pageins: 0
  • Pageouts: 0
  • Process: Second Life [6238]
  • Path: /Applications/Second Life Viewer.app/Contents/MacOS/Second Life
  • Architecture: i386
  • UID: 501

The report goes on and on and makes no sense to me so I come to this forum seeking answers. The crux of the problem is that SL Viewer, along with any 3rd party viewers I've tried, will not fully launch beyond a few seconds into the opening of the viewer window. I get a white screen and a spinning ball and eventually have to do a force quit to close the application down.

My machine is fairly new and quite capable of running SL but it has been a few months since I last logged in, using beta version 3.2.4. When I found I could not now open SL I downloaded the latest beta viewer and when it would not open I then cleaned out all existing SL files from my system and started with a freshly downloaded copy of the regular 3.2.5 version of the viewer - still no go.

I then downloaded multiple third party viewers and none of them work. So, to say the least, I'm completely flummoxed as to what is occuring and hope somone can point me in the right direction to get this problem fixed.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Well as I said, I cleaned out ALL SL files - including those of third party apps - and downloaded a fresh copy of the SL Viewer. I don't see anything in your link to clean installs that offers new information to what I've already done.

 

As for connection problems? My second computer is able to log on just fine. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4040 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...