Jump to content
  • 0

I can log on, but cannot transport anywhere


kwajkid
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3861 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I see that you are fairly new to SL. Have you ever been able to teleport, or is this a new problem?   Take a look at your firewall.  It may be blocking outbound TCP port 12043, which will prevent TPs and may cause you to crash.  See http://wiki.secondlife.com/wiki/Configure_your_software_firewall for instructions about creating a firewall exception.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Another problem is wearing a large number of scripts. If you have sizable jewelry, hair, shoes, and weapons or other scripted attachments with lots of scripts you can have problems tp'ing.

Strip down and try teleporting.

There are script weight scales in the market place. They are free. You can get one to check your script load. Somewhere over 100 scripts you may start having problems. Over 200 and most likely you will be having problems. I have seen avatars with over 800 scripts...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

1. You have not provided enough information to tell us what you are doing. You'll have to tell us exactly what error message you are getting, and when.

2. You have attached your post here at the bottom of someone else's thread --- a VERY OLD, dead thread --- where nobody will see it, except by accident. Please start your own new thread, and include a full description of the problem you are dealing with. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3861 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...