Jump to content
  • 0

DNS do not resolve the host name


Guest
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3411 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Your viewer and SL's servers have temporarily lost the ability to talk to each other because there are squirrels on the line. Unless there's a problem with the servers (Always check http://status.secondlifegrid.net/ first), it's probably something on your end. So....

(1) Try shutting off your computer, unplugging the router and modem for a couple of minutes, and then plugging them back in and restarting. That simple step may clear up everything

(2) Change your DNS settings from whatever your ISP assigns you as a default. Use Google's free public DNS servers instead. Here's how >>> http://code.google.com/speed/public-dns/

(3) If things are STILL messed up, contact your ISP. Maybe they are working on their Internet connections. Mine go down for about 20 minutes once a month or so while they are vacuuming dust out of their servers, or whatever they do.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3411 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...