Jump to content
  • 0

I have problems with the water looking wrong with sl viewer 3.2.4 that I downloaded on dec 14th.


Crystal Ember
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3593 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi, Crystal!

You are not alone! This has happened to me and another resident I know. It's weird and frustrating, as we have tried many things (settings, etc.) to make a difference, and it just persists. We also cannot view the upper levels of terrain textures appropriately. So...wish we could go back!

I will be sure to keep up on this...and have asked for input from LL. Wll let you know if I learn anything.

Best to you!

Mireille

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I am having the exact same problem.  The bigger problem, though, was the flickering graphics -- I found the solution to it was to disable VBO in hardware.  But I can find no solution for the hardware.  And, even though I uninstall this latest, delete all cache on my computer and from the viewer, reboot and then reinstall the previous version, I still have to come back to this latest because now I am having problem with anything at all rezzing after a long period of waiting.  Grrrr.  I hope they fix it soon.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3593 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...