Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
LexiLei Levee

Having a lot of issues with the viewer updates posted last night...

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ok, I've figured it out. Go into your preference make sure you advanced options are showing then click on hardware. There should be an option in hardware called openGL, make sure that it's UNCHECKED. Unchecking it solved my issues with the wierd graphical errors you have stated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I started having these 'flashes' as well and it's making things very difficutl to keep up with since i get migranes.  This only started this morning after the new version of the viewer automtically installed itself last night, so I'm guessing it's a bug in the new viewer, but if this problem persists and doesn't get fixed soon I can forsee it going from irritating to seriously troublesome for a lot of SL players.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is not the answer Sorry wish it was.  I am having same problem.  Brand new comp with latest processor and 64 bit and grafic card out the nose but I loaded it last night and, me to. Flashes all over the place. Shapes that are doing a dance on my screen.  HELP HELP  anyone know how to fix. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...