Jump to content
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3427 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hi was wondering if anyone was having the same problems as me,takes ages to log in,my groups have all vanished,if i try to tp anywhere i crash,on my land it says ,owner-nobody and i have no media,this all started on saturday,have never had problems like this before and also sometimes i am ruthed when eventualy log in.

Link to post
Share on other sites

Hello Saffron and welcome to SL Forums. About groups and friends if you are using Firestorm, check out the following link: http://wiki.phoenixviewer.com/doku.php?id=fs_empty_friends_list 

For appearance issues look and follow the suggestions here: http://wiki.phoenixviewer.com/doku.php?id=fs_bake_fail They work for all viewers.

However if your only problems is that you are ruthed, you can resolve it easily if your delete all contests at the following folder and relog: C: \ Users \ (USER NAME) \ ApplData \ Local \ Secondlife

Generally every time you log in the first you have to do is to check if your inventory is fully loaded. So open it, type something in search there and wait fetching all your items till the last one.

About your log in: Prefer to log in regions without lag like protected lands (for example Smith, Exeuxoa or Anzere).

About teleporting: Try the suggestions here: http://wiki.secondlife.com/wiki/Troubleshooting_teleporting

Link to post
Share on other sites

I havent been able to login since yesterday late morning. It now gets to a point where its at 'handshake' and then says cant connect to grid. I have looked through to see if anyone else has been experiencing this, and nothing... the worst part...I am supposed to be married in SL today lol... anyone else?

Link to post
Share on other sites

You could try switching to a "third party viewer"........"imprudence" is a good one to use.

I am assuming  you are trying to use viewer 2,3 or new viewer.

You can also try the old sl viewer 1.23.5...it is still available on the sl web site....

Link to post
Share on other sites

You can check the Grid Status. Remember. It takes some time for problems to show up on the status page.

If this is ongoing, you may want to check your connection. See: Troubleshoot Your #SL Connection. Once you are sure it is not a connection issue you can move on to other possible problems.

Any time things have really gone sideways, restart the modem, router, and computer.

Also, whenever you ask for technical help we need to know which operating system you use, Windows or Mac. Also, which viewer, Phoenix, Firestorm, Dolphin, Exodus, IMprudence, or Second Life and which version?

You can get all the tech info from the viewer before logging in. Start the viewer and click Help->About and copy the info then paste it into your post.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3427 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...