Jump to content
  • 0

i cleared my cache yesterday and since then im not able to log in! help please?!


tanya Dethly
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4510 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

for the past few days none of my folder in the inventory was opening...i mean the arrow next to the folder disappeared,  n they dint open either! i asked my frnd abt it n she  asked to try clearing my cache......n relog....wen i tried relogging it wud log in...showing me as a noob...n then crash! its bugging!!

im using windows XP

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello tanya and welcome to SL Forums. Give one more try to clear your cache manually (out of SL and having the viewer closed).

1) Delete all contests at the following folders (for Windows Vista of 7. If your OS is different please post back here editing for your post (Options --> Edit) let us know about:

  • C: \ Users \ (USER NAME) \ AppData \ Roaming \ SecondLife and
  • C: \ Users \ (USER NAME) \ ApplData \ Local \ Secondlife

Notes:

  • Usually the folder Appdata is a hidden folder. (Windows Tools \ Folder Options \ View & enable Show Hidden Files/Folders)
  • If you want to keep your private conversations which are saved in your computer, copy the folder with your nickname to another position in your hard disk. The folder is: C: \ Users \ (USER NAME) \ AppData \ Roaming \ SecondLife \ tanya_dethly
  • If you have more than 1 viewers installed you must to do the same with all, following the same paths in your hard disk. For example: C: \ Users \ (USER NAME) \ ApplData \ Local \ PhoenixViewer

2)Restart your computer and try to log in a quiet sim. Smith (or Lime or Pooley) is a protected land which is recommended.

(About Windows paths: C:\ = Your hard disk, you find it if you open "My computer". Where you see backslash, follows a folder into the previous one)

3)Stay there under the water, open your inventory, write something in search there and wait fetching ALL your items till the last one. During this process (downloading), avoid to do something else like teleporting, chatting, moving etc. and also to run other applications. When fetching finishes, try to change outfit choosing one with just the necessary stuff (skin, shape, hair, eyes, pants and shirt) without any attachments. Wait some seconds and rebake your textures with Ctrl+Alt+R. Repeat if it is necessary.

4)If you don't fix the problem this way, then obviously is relative with your inventet connection. Log out, power down your modem / router leting it closed for at least 2-3 mins. Restart your computer, power on, log in again in Smith and repeat step 3. If still the problem remains, contact your ISP in real to confirm if there is a problem with your line and if so, ask for support.

Good luck.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4510 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...