Jump to content

Second Life logs but does not remains online


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3253 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Everyone, it's been months that i play Second Life, my game has always worked optimally, without lag, without falling or anything wrong. After a time I was not playing for about 2-3 days and when I returned my SL was falling all the time. When I change the land it takes very, very hard to load and is just two minutes and the game lock and appears this message "Oh no! The Second Life had to close. This region may be passing through problems. Please check your connection to the internet". The problem is not in my internet, it never falls and i play other games online that works normal, without falling. This has been going on for months and it is impossible to play because it always appears that after a few minutes to get in the game. I've tried various things, even change the viewer, but continues. I really want to play SL but I can't. Please, if anyone knows how to solve this or going through the same thing, help me.
Thanks.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3253 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...