Jump to content
Sign in to follow this  
TammyTgurl Umaga

Missing Money

Recommended Posts

When I log into SL web page...all my Linden amount  looks fine..

Log into markeet place...all my Linden  looks fine...

 

Log into SL and it says I got 20L.......Linden amount NOT  looking fine not looking fine.....

 

Any one else see this problem?

 

Would be on my free account so I can not ask support....

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmmm...never had that problem, but things have been goofy with the viewers lately :(  Try buying something for 1L$ inworld and see if it adjusts the balance to what it should be.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Tammy,

this is a very old issue and it's still there. I know this very well too.

Three solutions that work:

- ask a friend to send you 1.- L$ and your money will be back after it and you can send the dollar back to your friend.

- go to any vendor or voting-board or anything else where you would need money to pay for it, click at this vendor and ch oose pay (even when you don't want to pay) and sl will registrate your money again and it will be back.

- click at *buy lindendollars* in the top-bar ingame and even when you not buy any L$ you should get your money back too.

I hope this will work for you too

greetings

Tommi

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's an old issue with your viewer taking a while to retrieve the information about your actual balance from the main server; it's like textures taking a long time to rez.

In addition to the solutions suggested, you can, I think, at least with the official viewer and TPVs based on recent code, simply click on the spot in your viewer  where it shows your (mistaken) account balance, and that forces it to check the balance with the main database, which then returns the correct amount.   That works for me every time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Normally you can correct this if you just click on "refresh" !

This can be done by clicking on your L$ Amount on the Topbar of your Viewer.

Stuff like this happens from time to time, but normally no cause for concern :) 

 

ETA: Oops, just saw that Innula allready gave that advice :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the problem is in your home sim and you can rez, make a cube and set it to sale for 0 linden. Then buy it. Buy from yourself... lol. But it works. If you are in a shop, try to buy a free demo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I transfered funds from one acct to an alt and my alt did not recieve a dime, but when I log into the website it shows in my transaction history that I've paid my alt..  THEN when I log into my alt it show in my history that I never got a cent.  I did all the pay L$1 to someone and still nothing.  Trying to get any kind of help from LL is IMPOSSIBLE.  Frustrating!!  

 

Where on earth does the missing funds go to?  Who is pocketing all this stuff???

 

*Learning the lesson the hard way... >:-( *

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...