Jump to content

Mesh Upload Problem


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3249 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

So I've been fixing up an avatar of mine and re-uploading it constantly (on the beta grid), and just earlier everything was fine and dandy, while from all sudden, whenever I check the square for skin weights and joint positions, the viewer either crashes or gives me an error;

MeshFile failed to upload:

check log for details.

I tried re-uploading the older files which have worked before and those get the same problem.

I even tried re-downloading the SL viewer. Nothing works.

 

Help? :c

Link to post
Share on other sites

The crash thing is new to me, though I'd heard of it happening to others.  What does the log say?  I believe I had a similar problem, but I can't quite remember just now.

Oh yes... I remember now.  SL stopped liking my rig.  I had to re-rig my avatar to fix it.  I had been using the simplebot rig, but I had to switch to domino designs' rig.  I never figured out why SL stopped likeing the simplebot rig.  I hope this helps. 

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...

There are two ways to see the log:

Option A:

Press Ctrl + Shift + 4 and the log will show on-screen inworld.


Option B:

Look in your Second Life directory in the "Application Data" folder.

Default location: C:\Documents and Settings\[uSERNAME]\Application Data\Second Life\logs

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3249 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...