Jump to content
  • 0

I try to log in but get the following message: "Login failed. Unable to connect to a simulator."


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3503 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • 0

It could be just the rolling restarts, or it could be that your router needs a restart.  Unplug it for a few minutes, go out for coffee, and then plug it back in when you return.  That will clear any garbage accumulkated in its RAM and will tell it to grab your IP address again.  That could be all that it takes.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello Poe. Every time when you get this message the first you have to do is to check out http://status.secondlifegrid.net/

We have currently many problems in world as Rolig and Valerie already mentioned.

My suggestion for now is to try to log in a different region. Smith and Lime are both online this moment. If you can't select a different region, in your log in screen give the command: Menu Me --> Preferences --> General Tab --> Enable "Show on login" --> OK.  After click the down arrow where it says "Start at" and choose <Type region name> --> Smith --> Login.

If you still can't log in, make some patience and watch this space for updates.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3503 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...