Jump to content

Rigged mesh makes my av disappear when worn?!?!?


Rouge Darcy
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3658 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I've created a quick rigged mesh for a test (a couple of boxes) and whenever I wear it it disappears and it makes my avatar disappear as well.

My avatar stays invisible until I detach that particular rigged mesh (the boxes) AND attach another rigged mesh (i.e. a skirt I've made).

I haven't had this happening before with any of my rigged meshes, so I'm wondering what might be different this time.

In creating the boxes (in 3ds Max 2010) what I did was: create one box, apply edit poly modifier, collapse to edit poly, creating a new box by copying the first one, attaching the second box to the first one and apply skin modifier. Everything is fine in 3ds Max and fine in the preview in Viewer 3 (also when I check the weights preview).

After the upload, I can rez my mesh and it looks as it should, if I wear it... everything becomes invisible (attached mesh and avatar).

 

Any clue why this is happening?

 

Thank you very much in advance for your replies :)

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3658 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...