Jump to content

Problems and I need help, please!


Carlos Cameron
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4044 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Been back a short while but I'm having all sorts of problems when I first log in.

 

When I log in.

I start out as a ghost then my shape is terribly distorted. I check what I'm wearing and it says "Ruth" something. No matter how many times I log out or re-boot it stays the same. 

Currently, I'm using the Phoenix viewer.  The other day I was able to put on my regular shape and after twiking it here and there I was back to normal. 

I came in the other night and I was fine after having gone through all that trouble the night before.. But now I come in tonight and again once again I'm having the same problem. It's really frustrating and time consuming.

Tonight, I tried to put on my shape but it's telling me I need to wait until my clothes rezz. But they're not rezzing and I'm in a place where there is no one here but me.I go to "advance" and I rebake and again I get this stupid "ruth" shape. It's really begining to get to me since I have to waste all this time going thru' this same thing once again. I'm begining to think it's not worth the trouble coming back to sl if I have to go thru' this almost each time I log in.

Does anyone know how I can rid myself of this problem? I would really appreciate any help.

 

 

Link to comment
Share on other sites

It's a common problem. Try rebaking first, control alt r. If that doesn't work, try switching your bald hair base for another. If that doesn't work try teleporting to a low lag sim. Usually Pool and Smeiley are recommended in NCI chat. If that doesn't work, do the character test under the advanced menu, either male or female and turn yourself into a noob, and rebuild yourself from there.

 

Link to comment
Share on other sites

OMG!  you poor thing.

this is my new av and have tried to make her look right for a long time.

this thread might help - but to me, the solutions sound complicated, and I don't really get them.

http://community.secondlife.com/t5/Avatar/I-am-a-cloud/qaq-p/1047543

 

this is what I look like on my screen - but inworld they say that I am a cloud.

did you ask others what they see?

Link to comment
Share on other sites

ok - you're an oldbie that came back.

I had this problem with my alts that I had not used for 6 months or longer.  Mickey was fine - but when logging in the alts who had not been used, they ended up like that pic above and it was shocking!  because they were hot.

what worked for them was to go to Advanced and then Character Tests and then use Test Male and you will get a noob appearance - then you can put back on your stuff.

but that pic above is of a new avatar that was supposed to look like a cute blonde - and she has nothing in her inventory to put on.

Link to comment
Share on other sites

Thank You Mickey.

 

And yes, although I can't really see you as you really are in your pic in the forums, you do look hot.

 

I will give it a shot. Actually, I made of done this the other night as I was pressing buttons left and right trying to get myself back. I really don't recall what I did exactly but it worked back then.

Thanks again, Hottie!

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4044 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...