Jump to content

spacenavigator


Anna Carlberg
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2950 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hello,

Can someone help me?

In July I have buy spacenavigator and it works very nice in the viewer 2.

But when I want make a moving with Camtasia it was not smoothly but when

I try magixsoftwear it works great. But in august I  have got the viewer 2.8.3 and

since that time it doesn't work more smoothly with filming. Not with camtasia and

not with Magixplus 17.

 

I hope someone can tell me what I must do.

 

Bye Bye Anna Carlberg,

Link to comment
Share on other sites

Hello Larry,

 

I have do what you have write, but it still does not work.

I have do an new update I have re-calibrate it. I have  try it

in ultra graphics, high, medium and even in low. Only in low

it was reasonable but that is nothing a setting for filming. But the last days

my whole screen is not steady more when iam in sl.

But thanks for helping! I think my days (and I was not doing it so long)

for filming has ended :matte-motes-frown:

Now I have an excuse for not filming more :matte-motes-smile:

 

Bye Bye,

Anna Carlberg,

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2950 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...