Jump to content

Beta grid lindens and mature sims problem.


You are about to reply to a thread that has been inactive for 4075 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

My previous post (in the mesh section) was deleted, not sure why. I figured I should post it here instead.

Whenever I log on to the beta grid, I have zero Lindens. How can I get more Lindens? I tried the wiki and google for an answer, but couldn't find an answer.

Also, I can't enter mature sims, even though I do have paymentinfo on file. In preferences, I can only choose "general and moderate" and "general"

Using the latest mesh client. Any help would be appreciated.

Link to comment
Share on other sites


StoneDwarf wrote:

My previous post (in the mesh section) was deleted, not sure why. I figured I should post it here instead.

Whenever I log on to the beta grid, I have zero Lindens. How can I get more Lindens? I tried the wiki and google for an answer, but couldn't find an answer.

Also, I can't enter mature sims, even though I do have paymentinfo on file. In preferences, I can only choose "general and moderate" and "general"

Using the latest mesh client. Any help would be appreciated.

1. You need to contact Oskar Linden for some L$ on the beta grid although any linden can give you some.

2. If you go to your account page, you can set your account to age verified: https://secondlife.com/my/account/verification.php?lang=en-US

3. Using the latest mesh client is abit of a big question, you can download the latest version here:

http://automated-builds-secondlife-com.s3.amazonaws.com/hg/repo/vir-project-1/rev/237585/index.html

And find out more information about Mesh here:

https://wiki.secondlife.com/wiki/Mesh/LiveVolunteers

Link to comment
Share on other sites

you don't have to contact Oskar, just change your password, and beta will refresh your account with your current inventory from main grid, and reset your linden balance. you probably will need to contact Oskar about any maturity settings problems (but first make sure they are set properly in prefs ON BETA, before doing so)

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4075 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...