Jump to content
  • 1

I keep getting the Login Failed Despite our Best Efforts, something unexpected has gone wrong


Darkington Slade
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4599 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

It won't log me in on the 2.8.0 Viewer, I've reset the modem, router, turned off the computer restarted it, cleared the cache...nothing is letting me online.  Even when I try the Earlier Viewer 1.23.5 I can log on..but then my avi is on a permanent AFK mode where I can walk around but my head is always down.

Can you help me?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

The bug list in 2.8.0 seems to go on forever. If you want a Viewer 2 look, then you might try FIRESTORM or Kirstens. They will be different than V2 (better most folks think) but you might be able to get in with them. Since you CAN get in with the old viewer, it appears to be a viewer issue. You could of course wait for the fixes to 2.8.0 OR go back to an early Linden Lab viewer version.

 

It looks like there has been an update to the .0 version of the viewer, so you might also try that :D

 

http://secondlife.com/support/downloads/

Links there to the third party viewer page also.

 

Good luck.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4599 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...