Jump to content

Weird Texture Thing


Sion Pearl
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4076 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

OK, I get this for some reason with Kirstens, and not with SL2.x or Firestorm, but since the support at the Kirstens site is worse than useless right now, I'm asking here on the off chance. 

Essentially, every time I log in with Kirstens, all the textures - and I mean all of them, even sculpt maps - have a sort of border around them, a discoloured line around two out of four edges.

This means, among other things, that all sculpties are ruined, and seamless textures are tiled. 

Check out the ground here, and note the line across my av's forehead, neck and waist. Also see how messed up her shoes, frilly trousers and prim jacket are. Snapshot_280.png

Kirstens uses a different cache from SL. Which is odd when I log onto SL2 after having used Kirstens, and find that my avatar (but no other textures) is still showing the seams.  Debugging av textures fixes that. 

Question: why on earth would it do that? I mean, manual cache nuke does nothing, disabling HTTP textures, nothing. What gives? 

 

My specs: Kirstens S21 2.8.2 (9) Jul 22 2011 21:32:56 (Kirstens S21)

Release Notes

You are at 283909.0, 265371.0, 2017.2 in Loogaroo located at sim9784.agni.lindenlab.com (216.82.45.118:12035)
Second Life RC LeTigre 11.07.20.236326
Release Notes

CPU: AMD Sempron(tm) Processor 3200+ (1800 MHz)
Memory: 2012 MB
OS Version: Linux 2.6.38-10-generic #46-Ubuntu SMP Tue Jun 28 15:05:41 UTC 2011 i686
Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation
Graphics Card: GeForce 7600 GT/PCI/SSE2/3DNOW!

OpenGL Version: 2.1.2 NVIDIA 270.41.06

libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/1.0.0d zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1
J2C Decoder Version: S21J Runtime: 2.0.6
Audio Driver Version: OpenAL, version 1.1 ALSOFT 1.11.753 / OpenAL Community / OpenAL Soft: PulseAudio Software
Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded)
Voice Server Version: Not Connected
Built with GCC version 40601

Packets Lost: 0/8428 (0.0%)

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4076 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...