Jump to content
Sign in to follow this  
Chelsea Malibu

Need some advice from someone how can write HTML

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3301 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

See the banner on the bottom of my name?  I just looked at some source code and wrote the HTML for it but I'm not versed at all at HTML.

It looks wonky and I can't see what I have done wrong.  Can someone look at this and see if I did it right?  I'd be very willing to give you a shopping spree in my store if you can.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Chelsea,

How do you mean 'wonky'? It looks ok to me, are you meaning the sizes are out?

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, now I have adjusted it and same problem.  It's cutting off the bottom and even when I make the image smaller, the bottom still cuts off.  OMG I suck at code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've looked at the source code for this forum page, and the html code for your banner looks like this:

 

<A href="http://slurl.com/secondlife/Design%20Center/147/140/23" target="_blank"><BR /><**Only uploaded images may be used in postings**://img52.imageshack.us/img52/1492/malibusigbanner.jpg" /><BR /></A><BR />

 

There is nothing wrong with it except for the <BR /> tags. You can delete those, they just add unnecessary line breaks. This would suffice:

 

<A href="http://slurl.com/secondlife/Design%20Center/147/140/23" target="_blank"><**Only uploaded images may be used in postings**://img840.imageshack.us/img840/1420/malibuslbannerad.jpg" /></A>

 

Your banner size is very odd though. When I originally opened this thread, it was three times as long. Did you size the image down? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, I see what you mean. I think the line breaks that I mentioned above are the problem. There is a line break between the bottom line of your post and your signature, which reduces the abailable space for the banner image. If you remove the <br /> tags, it should be fine.

ETA: I just saw that you can't use my code example, the forum software replaced the image URL with the "only uploaded images..." blargh. Just deleted all <BR /> tags from your html code and it should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry about that :( The forum software added the **Only uploaded images may be used in postings** line. You either need to replace that bit with "http", or use your own code and remove all <BR /> tags.

Share this post


Link to post
Share on other sites


om Piers wrote:

Where do you go to add a banner?

It's in the signature box under your Forum Personal settings.  Actually some pretty cool options there.  LL must have outsourced this or bought a forum program. LOL  :matte-motes-big-grin-squint:

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3301 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...