Jump to content
  • 0

Network lag meter light is stuck on red today.....over 2 years old in SL and this has been happening


Gizmo1 Aeon
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4110 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Does this happen everywhere you go in SL?  I mean different sims.  If not then it may be just the sim you are on.  If you have the problem everywhere then it's possible it's the LL servers.......a little doubtful if you are the only one with the problem though.  Most network problems people experience in SL are at the user's end..........their home network (or work or university).  So the first thing that is generally suggested is to reboot your modem and router.  That can be the problem and, it's at least eliminating it as a problem if it's something else.  Unplug the devices from the electrical source and leave them unplugged for 3 to 5 minutes.  Plug back in and once the lights settle to the noruma blinking routine try SL again (you might have to establish your connection to the Internet after rebooting your devices............I just restart my computer to accomplish that).

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Does this happen everywhere you go in SL?  I mean different sims.  If not then it may be just the sim you are on.  If you have the problem everywhere then it's possible it's the LL servers.......a little doubtful if you are the only one with the problem though.  Most network problems people experience in SL are at the user's end..........their home network (or work or university).  So the first thing that is generally suggested is to reboot your modem and router.  That can be the problem and, it's at least eliminating it as a problem if it's something else.  Unplug the devices from the electrical source and leave them unplugged for 3 to 5 minutes.  Plug back in and once the lights settle to the noruma blinking routine try SL again (you might have to establish your connection to the Internet after rebooting your devices............I just restart my computer to accomplish that).

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4110 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...