Jump to content
  • 0

Recently, the "/me" chat command has stopped working for me. Only appearing as "/me" in chat.


57
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2171 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Could you have accidently muted yourself?

I don't send many "me" commands so I'm fishing for an answer.

I'm guessing it worked properly with the older viewer?

Maybe some of the Jira Residents could look to see if others are reporting this issue.

 

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

Could you have accidently muted yourself?

I don't send many "me" commands so I'm fishing for an answer.

I'm guessing it worked properly with the older viewer?

Maybe some of the Jira Residents could look to see if others are reporting this issue.

 

Link to post
Share on other sites

I realize this was answered, but I'm curious... I'm using:  Second Life 2.7.2 (233432) Jun 21 2011 14:15:06 (Second Life Release), and /me works perfectly fine.  In fact, it has not stopped working in any of the releases so far.  Perhaps you have yourself muted.  This is an ongoing issue, with all sorts of bizarre fallout.

Anyway, good luck in getting this fixed.  Best Wishes.

Link to post
Share on other sites

if you read what the person said they didnt state that they couldnt see the text. 

/me likes cheese (this would show up in latest main viewer)

Sephy McCaw likes cheese (this is what your supposed to see)

 

to OP, if you leave the chat window open it works as intended 

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...