Jump to content
  • 0

my friends wont load, my groups have disapeared and i cant start an im with friends or teleport...


MissyBassett
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4487 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Ive been using viewers for a while now and recently after logging on ive found my groups always says "no matches found" my friends list is constantly (loading) and it wont let me IM my friends, nothing happens. When i try to teleport it logs me out. Yet i have no problems using my inventory or exploring the place it starts me in. It also appears that there is no media to play even when there is so im getting no sound apart from the teleporting whoosh and ping when it times out.

 

Any suggestions?

 

Ive tried uninstalling, reinstalling and using different viewers, no change...

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you install different viewers or a new viewer on your system, each viewer should have it's own cache location.  If you have been using the same cache location, you are setting yourself up for potential problems.  Uninstall all viewers, delete the cache area entirely (save any chat logs you wish to keep in a separate area), and download/install one viewer.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4487 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...