Jump to content
  • 0

why do i lagg everwhere?


pinkchinarose
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4121 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Have you worn any new items or attached anything to your Avatar?

Check your Graphics settings in Preferences and try lowering the performance settings.

It could be the Region you are visiting try teleporting to an empty Region like Smith.

Try relogging.

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you worn any new items or attached anything to your Avatar?

Check your Graphics settings in Preferences and try lowering the performance settings.

It could be the Region you are visiting try teleporting to an empty Region like Smith.

Try relogging.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The most common answers to your question are:

1. Your draw distance is set too high.  Lower it to 64m or so.

2. Your quality slider is set too high.  Unless you have a very high end computer, do not use Ultra.

3. You have antialiasing and anisotropic filtering enabled.  Turn them off.

4. You are wearing too many things -- specifically too many scripted items.  Keep you total script load below 2 MB.

5.  You are in a crowded, busy sim with a lot of other avatars and physical objects.

6. You have insufficient bandwidth and/or packet loss.  Avoid wireless, check your statistics bar.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4121 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...