Jump to content
  • 0

I cant log in using Phoenix viewer....is there any tech issues atm?


Twiggy Cyberstar
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4115 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

There are no grid issues on the board at the moment, and Phoenix is alive and well.  My guess is that it's your laptop. If you're using wireless, don't.  Make a direct cable connection instead.  Even on a private wireless router, you're potentially losing bandwidth to a lot of local sources.  Also, I'm sure that you checked before you bought the laptop, but double check now to be sure that it at least meets SL's minimum standards >>> http://secondlife.com/support/system-requirements/?lang=en-US .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

There are no grid issues on the board at the moment, and Phoenix is alive and well.  My guess is that it's your laptop. If you're using wireless, don't.  Make a direct cable connection instead.  Even on a private wireless router, you're potentially losing bandwidth to a lot of local sources.  Also, I'm sure that you checked before you bought the laptop, but double check now to be sure that it at least meets SL's minimum standards >>> http://secondlife.com/support/system-requirements/?lang=en-US .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4115 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...