Jump to content
  • 0

hi everything i put in my cart for buy later the all items desapper why ?


chinha
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4131 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0


chinha wrote:

hi everything i put in my cart for buy later the all items desapper why ?
 

 

disappear from where? marketplace? or did you go through with the purchase and the items didn't arrive in world? or did they arrive but then disappeared from your inventory?

 


chinha wrote:

 

And whem i play in second life everything is too slow Why

 

for us to help you with this issue we need to know a little about your connection and hardware.

 


chinha wrote:

 

I think sombory is plying with me or using my staff

 

i am sorry, this i am drawing a blank on. explain further please?

 

to add info to your op use options > edit.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0


chinha wrote:

hi everything i put in my cart for buy later the all items desapper why ?
 

 

disappear from where? marketplace? or did you go through with the purchase and the items didn't arrive in world? or did they arrive but then disappeared from your inventory?

 


chinha wrote:

 

And whem i play in second life everything is too slow Why

 

for us to help you with this issue we need to know a little about your connection and hardware.

 


chinha wrote:

 

I think sombory is plying with me or using my staff

 

i am sorry, this i am drawing a blank on. explain further please?

 

to add info to your op use options > edit.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello chinha. It should not be nornally. Vert rarely i adde something in my card at Marketplace. If i want to buy later something i add it in my web browser favorites and i find it easily later.

About your second question now there are unlimited reasons. Maybe it is relative with your internet connection, or your graphics card or something else. Not sure. Maybe try to set your graphics quality to middle. Some more details would help for a better answer. You can edit your post (Options --> Edit) for further details if you wish.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4131 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...