Jump to content

Still can't get a sculpty look right in world - NOOB here


You are about to reply to a thread that has been inactive for 4127 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hi, I'm having the same problem (worst) than the person here: http://community.secondlife.com/t5/Building-and-Texturing-Forum/Help-me-please-with-sculpties/td-p/896693

 

I've tried everything they said there but still no luck.

Don't laugh, here is a couple of pics so you see what I mean.

 

Snapshot_014_1.png

Snapshot_014.png

I just know the basics with blender but have no problem is getting something look like I want there... it seems SL just hates me lol

 

Thank you so much for any help!

Link to comment
Share on other sites

OMG Can you say stupid?

And here goes for other noobs around lol... My BIG mistake is that, once inworld, I was changing the size on the wrong axis... sigh I know! Instead of the size on the Z axis I was changing X.

Only figured this out when I started over and baked my sculpty after moving each part, basically a step by step test.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4127 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...