Jump to content

Inventory issues?


kavakelyr
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 178 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Today I'm experiencing some terrible issues with my inventory, I'm not sure if it's a thing from the servers or my net. Having shapes and skins failing a lot to load and they don't show properly on my BoM body layers.

I try closing SL and log in back but the problem persists

 

Any idea of whats happening? 😵

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, kavakelyr said:

Today I'm experiencing some terrible issues with my inventory, I'm not sure if it's a thing from the servers or my net. Having shapes and skins failing a lot to load and they don't show properly on my BoM body layers.

I try closing SL and log in back but the problem persists

 

Any idea of whats happening? 😵

https://wiki.firestormviewer.org/fs_missing_inventory

 

Link to comment
Share on other sites

Do you have two copies of the Current Outfit folder?

If so, did you use the Speedlight mobile client?

If that's the case, the only fix is to a) not use Speedlight again until they fix the bug, and 2) file a support case with LL to repair the inventory corruption.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 178 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...