Jump to content

Has anyone turned an object permanently no-transfer with a texture?


Recommended Posts

I started with an object someone else made, it was transferable and modifiable.
 

Next I applied a non-transfer texture that I bought, and unsurprisingly the object became non-transfer.
 

This is where it got weird: I replaced that texture with a completely different one WITH transfer permissions (I uploaded it myself), and the object is still non-transfer.

 

Has anyone had this happen? Is there a workaround? Or does an object stay non-transfer permanently and never goes back?

Link to comment
Share on other sites

Expected behavior.

  • Rez "Picture Frame" by newbietemplate Linden from the Library
  • Apply a no transfer texture
  • Replace with full perm texture
  • Take - "Picture Frame" is no transfer.

Why ?

  • Look in the object's inventory - There will be a copy of the no transfer texture.

2HARNaC.png

  • Remove the inventory item
  • Item permissions are back to normal.

 

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

I've seen issues where I have a linkset created by myself and if I put no-copy items into the prim contents, it turns the whole linkset no-copy and stays that way even after I remover the no-copy items. The solution is to unlink and relink again.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 8/30/2021 at 12:52 AM, Coffee Pancake said:

Expected behavior.

  • Rez "Picture Frame" by newbietemplate Linden from the Library
  • Apply a no transfer texture
  • Replace with full perm texture
  • Take - "Picture Frame" is no transfer.

Why ?

  • Look in the object's inventory - There will be a copy of the no transfer texture.

2HARNaC.png

  • Remove the inventory item
  • Item permissions are back to normal.

 

 

On 8/30/2021 at 4:01 AM, Candide LeMay said:

I've seen issues where I have a linkset created by myself and if I put no-copy items into the prim contents, it turns the whole linkset no-copy and stays that way even after I remover the no-copy items. The solution is to unlink and relink again.

Thank you both. This worked and makes much more sense now.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...