Jump to content

Anyone else having issues this morning?


You are about to reply to a thread that has been inactive for 63 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Just wondering if anyone is seeing any oddities, that may or may not include the following - 

Slow log in to log in fail

No groups showing

Scripts taking forever to save, or not saving at all

Error messages saying the script is no longer or not in the data base

Rezzing a vehicle such as a boat, which then doesn't "sit" in the water, and when you sit on the vehicle its like no scripts are in it

When tping to another location, the original location stays in the top bar for an elongated period of time

Owned land showing as buyable 

This is all happening this morning, in the last hour or so. Earlier today when my partner tried to tp to me, using my location on map, to a completely different sim. When she tried a second time it worked. 

Just wondering if anyone else is seeing any of this or anything similar? 

Edited by Vicious Hollow
Link to comment
Share on other sites

I can't get locations to go from the browser into the viewer.  Like if I search for something in the MP and click the link to "inworld store" and the browser shows the location on the maps window, it never transfers that info into the viewer so I can TP there.  I have to manually copy and past e the location into the bar in the viewer

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Semirans said:

I can't get locations to go from the browser into the viewer.  Like if I search for something in the MP and click the link to "inworld store" and the browser shows the location on the maps window, it never transfers that info into the viewer so I can TP there.  I have to manually copy and past e the location into the bar in the viewer

https://wiki.firestormviewer.org/slurl

Link to comment
Share on other sites

I appreciate your response but I was responding to the query about anything strange happening this morning. Normally clicking on the link sends the tp request to my viewer, but yesterday that was not happening and so I responded with that info in response to th op post.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 63 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...