Jump to content
  • 0

Blue lines when right click mouse


Leila Refenoir
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 67 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Your photos of your screen are too small to make out the name of the object you're right-clicking on, but what you're essentially seeing is a mesh object around you that is not rendering in, most likely because of slow connection issues.

I note from your two previous threads that you have experienced a lot of trouble with rendering in SL. The tracert that you posted in one of those threads shows a report from <REDACTED> that the destination host is unreachable. Your hops within the country that your tracert shows you connecting from seem fine, but they start to time out at hop 9. This may be the point where your connection attempts to go out of country, and it could be that the node you're trying to connect to is down.

In addition, you shouldn't be tracerouting to sim[number here].agni.lindenlab.com anymore. All Second Life regions are now hosted on Amazon AWS servers, so I'm wondering if the issue lies more in that direction. That may be worth exploring in more depth.

Panterapolnocy gave you some good advice for things to check, here. Did you follow that advice? You appear now to at least be able to see yourself inworld and for the 'grey formless scene' to have vanished, but you're now having issues rendering mesh.

Edited by Skell Dagger
Apparently this post needs to be hidden and approved by a moderator??? I've redacted the IP address that was given in the previous thread, in case it was that causing the issue.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

thank you for helpful reply.

the result is a different sort of lines. see attachment.

I need to sort this out as it "hides" stuff in say a house, sofa and chairs etc.

I been away for over a year so have a lot of catching up to do.

I hope it proper to ask you where you got that stunning face?:)

Leila

SL 4 20210818_162456.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bummer.  It did look like wireframe to me.  I hope someone else has a cleverer idea.

1 minute ago, Leila Refenoir said:

I hope it proper to ask you where you got that stunning face?:)

Proper?  Sure.  I've been tweaking it slowly for almost 15 years.  Everything else I attribute to clean living and a healthy diet.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
3 minutes ago, panterapolnocy said:

Do you have the "Show Hidden Selection" unchecked in Build menu at the top -> Options?

Many thanks for your suggestion. I do appreciate your intervention.:)

It was unchecked and I have done so now. It makes no difference.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Which viewer are you using? and is it the most recent version of that viewer?  and does it only happen when you right click on an object? 

What happens if you left click on something else (like the bare ground or the sky) - does that clear the blue lines?

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Apparently everything that I post in this thread has to be hidden and auto-moderated, for some reason. Let's try a third time and this time take out everything but the absolute bare essentials:

1. Your photos of your screen are too small to make out the name of the object you're right-clicking on, but what you're essentially seeing is a mesh object around you that is not rendering in, most likely because of slow connection issues.

2. All Second Life regions are hosted on Amazon cloud servers now. Perhaps it's worth checking to see if somehow the connection to that is being blocked

(I swear, if this post turns pink and is auto-modded as well...)

ETA: Thank you, whoever approved that second post. And sorry for the mini-rant in the 'reason for edit' box of the other attempt. This auto-moderation is truly frustrating when you're genuinely trying to help someone.

Edited by Skell Dagger
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
3 minutes ago, Leila Refenoir said:

Thank you for your advice.

SL Viewer and latest version. I been away for over a year so doing "catchup".  It does it anywhere. Object is not involved. It does it anywhere

thanks anyway you are very kind.  Leila.:)

Please check your connection to Amazon's cloud servers. I noticed from your previous thread that your traceroute went to the old style of server name, so that is worth exploring.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 67 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...