Jump to content
  • 0

My find box, profile box, and help box always load VERY slowly and 80% of the time fail to load.


Greene Paine
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4137 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Check your Task Manager on your computer and see if SL is using 100% CPU or some ridiculous high amount. If it is check on the processes tab to make sure that there is not more than one SLPlugin.exe running. If there is, stop the extra ones and see if that improves things.

You can also try clearing your cache, see if that helps.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Check your Task Manager on your computer and see if SL is using 100% CPU or some ridiculous high amount. If it is check on the processes tab to make sure that there is not more than one SLPlugin.exe running. If there is, stop the extra ones and see if that improves things.

You can also try clearing your cache, see if that helps.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4137 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...