Jump to content

I am having trouble with my avatar. The head is bald and whenever I put hairbase it removes the skin to the default. I am new to SL and trying to create my avatar. It will be really helpful if you guys can help me out on this.


You are about to reply to a thread that has been inactive for 92 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Are you adding the hairbase or wearing it. Always use add, when you wear an item it removes any item using the same attachment point, which sounds like what is happening.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Double check that your head / body is set to BOM. If it is then sometimes the hairbase just does not appear right away (but does when you slip into edit mode). Moving to another sim may help it appear correctly.

 

Edited by Marius Mercury
Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Talligurl said:

Are you adding the hairbase or wearing it. Always use add, when you wear an item it removes any item using the same attachment point, which sounds like what is happening.

Thank you so much. This worked..! ❤️

  • Like 3
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 92 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...